Capitolul 43

361 17 0
                                    

Tatuajul. Mereu m-am gandit ce imi voi tatua.. Sincer nu este ceva mare dar vreau sa insemne ceva important. Vreau ca acel desen sa semnifice un lucru important din viata mea si sa nu regret ca il am.

Am ales ca tatuajul sa fie un J si H impreuna cumva lipite intr-un mod artistic si abstract. Inițiala mea si a lui Harry. Pe băiatul asta il iubesc si vreau ca el sa imi fie alaturi toata viata. Chiar si daca se va întâmpla nefericitul eveniment de a ne despati ,stiu ca nu voi regreta acest tatuaj nici cand voi fi pe ultimul drum.

Harry a pornit aparatul si l-a apropiat de pielea mea acesta batand acum tatuajul in pielea încheieturii mele stângi. Nu durea asa tare precum ma așteptam dar presupun ca asta tine si de felul fiecaruia de a suporta durerea.

In scurt timp tatuajul a fost gata. Nu a fost ceva complicat. Liniile subtiri aratau impecabil si pot spune clar ca il ador. Harry a pus pe el un unguent cicatrizant si l-a invelit in folie de plastic pentru a nu se infecta. M-a sarutat pe buze si a schimbat acul aparatului udand alta bucata de vata cu spirt si dezinfectandu-si tot incheietura stanga. Ce face?

- Harry, ce faci? Il intreb si acesta imi face cu ochiul imprimand pe piele acelasi desen ca al meu.
- Vreau ca acest tatuaj sa fie al nostru. Spune concentrat pe desenul acum definit prin liniile negre de cerneala. Dupa ceva minute repeta aceasi proces de protejare a tatuajului si face o poza mainilor noastre.

- Asta merge la albumul cu anunturi. Zice si imi face cu ochiul.  Ne așezăm pe canapea dand drumul unui serial la care ne uitam amandoi si cam asta am facut toata ziua... poate pare plictisitor dar cand e Harry mereu aici sa comenteze fiecare parte nu prea mai este.

»»» »»» »»» »»»

- Harry tu esti nebun? Intreb si arunc cu perna in el bufnindu-l rasul.
- Nu iubito! Tu esti! Imi intoarce replica
- Cum poti sa zici ca ele doua fac un cuplu de lesbiene perfect? ANNE TREBUIE SA FIE CU SCOTT! Tip.
- Ba nu. Anne trebuie sa fie cu Naomi. Nu vezi ce bine le sta impreuna? Intreba si arata poze facute de fani in care ele doua se sărută sau se tin de mana
- Nu Harry. Lasa-ma cu fetisurie tale. Spun si ma duc in dormitor.

Dupa doua minute Harry era in pragul usii " spionandu-ma".
- Ce e Harry? Inteb.
- Voiam sa iti zic ca am niste vesti bune.
- Hm...ce vesti? Intreb curioasa punandu-ma turcește in mijlocul patului , el facand la fel. Parca inca eram niste adolescenți.
- Paaaai... lungeste cuvantul
- Styles zi mai repede!! Tip.
- Bine bine. Pai incepand cu facultatea adica anul asta iesim din mafie.

Am ramas de-a dreptul socata cand am auzit. Voiam asta asa mult. Adica.. Chiar voiam asta.
- Pe bune? Intreb
- Dap. Pana si " sefii" nostri se retrag.
- Cum? Dar banii? Avem destui?
- Iubito toti banii nostri sunt in siguranta in banca. Adica economii peste economii. Avem asa multi bani ca le putem da foc 
- Daca zici tu Harry... si ce vom face până atunci?
- Pai azi ne vedem toti pentru a stabilii orasul si eventual tara in care ne mutăm si facultatea. Cum am zis : băieții, noi, Perrie, Mike si Alex, Vlad ,Nick si Brad ies toti.
- Pe bune? Nu imi vine sa cred... spun si privesc in gol.

Peste maxim o lună voi avea viata mea normala la loc... totul va fi din nou ca la inceput... abia astept întâlnirea de azi.

- Intr-o ora plecam iubito! Striga Harry de pe hol.

Without A Warning Where stories live. Discover now