Capitolul 52

300 10 0
                                    

Azi este ziua în care se va tine premierea. După 3 ani de zile de facultate o terminam și pe asta și mergem mai departe. La ora 10 va fi premierea. Pana atunci toți ne vom pregăti. Vrem sa arătăm impecabil. Am ales ceva mai elegant. O pereche de pantaloni negri o cămașă băgată în pantaloni puțin bluzata cu un colt scos, deschisa la 3 nasturi și o pereche de tocuri nude. Parul pentru ca acum îl am scurt, pana deasupra umerilor am să-l îndrept.

Harry a ales sa se îmbrace tot elegant. S-a tuns, și și-a aranjat parul. Și-a pus pe el o pereche de pantaloni negri cu niște ghete tot negre din piele, o cămașă alba deschisa la câțiva nasturi și un sacou bleumarin închis.

Am plecat spre facultate pentru ca este aproape ora 10 și ne vedem mai devreme în curte cu restul colegilor și prietenilor.

>>> >>> >>> >>>

Am ajuns la petrecerea de absolvire. Toți am fost premiați și totul a decurs minunat. În seara asta ales sa ieșim în club toți și pe lângă asta după vreo 2 luni de acum în colo avem vacanta. Ne-am hotărât sa mergem în Zanzibar. Întotdeauna mi-am dorit sa merg acolo. Este un paradis pur și simplu.

Eu și Harry ne grăbim acasă. Este în jur de ora 6 și pe la 8 am stabilit sa ne vedem toți în fata unui club din oraș sa sărbătorim cum trebuie terminarea facultății.

Ajungem acasă si eu una ma trântesc pe canapea epuizata de agitația care a fost. Mai mult am stat sa depanam amintiri. Mi-am dat pantofii jos și i-am băgat în dulap. Am mers sa fac un dus și mi-am ales hainele pe care voiam sa le port în seara asta. Am ales un hanorac larg alb cu diferite modele colorate care îmi ajunge pana puțin deasupra genunchiului. În picioare mi-am luat niște cizme înalte peste genunchi cu tocul cui și o geanta mica în care sa îmi bag doar portofel, telefon și cheile de la mașină. Da, în seara asta eu conduc. Nu am mai făcut de mult asta și îmi lipsește al dracu de mult. Parul rămâne la fel, drept, și la machiaj am mai adăugat tușul care pentru mine este viata.

Harry iese și el din baie și se încalta. La el nu e niciodată ceva diferit. Sau depinde de caz. Oricum ar fi totul vine sexy pe el.

Am ales mașina pe care vreau sa o conduc. Porsche GT3. Da, același de a atâta vreme dar pur și simplu nu ma pot despărți de ea. O ador.
Nu uit sa bag cheile de la casa in geanta pentru ca probabil dacă le las la Harry care este un amețit când vine vorba de chestii mici și le pierde, vom dormi afara pe terasa. Nu ca ar fi o problema asa mare dar totuși prefer sa dorm pe saltea în pat decât pe un șezlong lângă piscina sau pe o canapea când o sa ajung aproape dimineața rupta de oboseala și de picioare. Înțelegeri voi fetelor. Trebuie sa fim și noi confortabile.

Deschid mașina și ma urc la volan, Harry se urca în dreapta și îmi pun centura, da, siguranța prima. Îmi asum faptul ca sunt cu mașina și în seara asta nu am de gând sa beau. Harry se poate face muci dar prefer sa nu, având în vedere data trecuta cand ne-am certat. Am pornit din loc și în maxim 20-30 de minute am ajuns. Am parcat mașina și am coborât.

În fata ne așteptau Zayn și Louis cu doua fete. Dacă ăștia și-au făcut iubite am sa mor. Azi la premiere se plângeau ca nu au. Ne-am dus spre ele și am făcut cunoștință. Nimic interesant. Sincer nici nu am reținut cum le cheamă. Vorbesc prea încet. Totuși sunt drăguțe. Cred sa sunt și timide. I-am așteptat și pe restul și am întrat în club.

>>> >>> >>> >>>

Băieții stau la masa și rad iar eu și  fetele suntem pe ringul de dans. Perrie le face semn sa se alăture și ei noua. Vin spre noi și feiecare își alege fata cu care dansează. Evident ca Harry pe mine Niall pe Perrie. Zayn cu fata pe care a adus-o și Louis la fel. Liam a plecat sa flirteze cu o alta fata, împreună cu restul care și ei își cauta partenere.

Ma bucur ca Harry nu a băut atât de mult. Asta chiar ma bucura pentru ca presimt ca seara asta nu o sa fie deloc agitata și chiar o sa ne destram. 
Totul decurge bine și asta ma bucura nespus. Pur și simplu este ceea ce îmi doream. Sa scap de trecut și sa îmi refac viata. Ceea ce e drept, nu poți scapa în totalitate de trecut dar îl poți lăsa în urma. Poți sa te bucuri de prezent asa cum e normal sa faci. Sa te bucuri de ce ai și de cine este lângă tine. Și eu ma bucur. Ma simt împlinită în totalitate.

Without A Warning Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum