Capitolul 29

575 21 0
                                    

» Peste o saptamana «

Suntem in casa la Nick si Brad care cauta disperati cu ajutorul lui Louis locatia in care este sechestrata Sarah.

Dupa inca vreo 1 ora in care noi incercam sa il localizam pe Ivan, Louis striga

- Gata! Am gasit! Spune si pleaca de la biroul la care statea si ia cheile de la masina. Acum ca stim putem merge. 

Noi am ramas blocati in hartii si cu ochii pe el care era asa de relaxat.
- Noi nu stim boule! A tipat Liam la el.
- A.. da.  Deci cica e undeva pe langa resedinta lui Ivan si cel mai probabil in casa. Pentru ca altceva nu are.. decat garajul unde are masini dar presupun ca nu o baga in garaj. Cel mai bun loc in care ar baga-o ar fi subsolul sau podul..
- Ba ai dreptate dar tu stii ca noi acum trebuie sa mergem in Rusia? Nu putem astepta si noi pana maine? Toti suntem obosiți... se plange Zayn.
- Lasa ca dormiti in avion. Nu-i problema.  Se baga Brad.
- Atunci hai! Scularea! Mergeti si faceti niste bagaje pentru cel mult o saptamana si ne vedem la aeroport. A strigat Nick ca sa auzim toti. 

»»» »»» »»» »»»

Am iesit din masina si m-am indreptat impreuna cu Harry spre ceilalti care asteptau sa intee in avionul privat al lui Brad.
Eu mi-am luat la mine o geanta maricica in care mi-am pus cateva bluze cu maneca scurta, 3 sferturi si lunga, pentru ca sper ca toti stim ca in Rusia e super frig. Mi-am luat doar pantaloni lungi. O pereche neagra si una albastra. Niste ghete cu toc gros, negru, imblanite si o pereche de ghete fara toc, negre din piele ca cele cu toc. Mi-am luat si machiajele de care aveam nevoie si am fost gata.
Harry si-a luat cateva tricouri negre si gri inchis si doua perechi de pantaloni negri. El si-a luat tot ghete negre imblanite si o pereche de ghete din piele intoarsa maro.
Acum eram imbracati destul de gros. Eu aveam pe mine o pereche de blugi negri, ghete fara toc, neimblanite, mai inalte, o bluza cu maneci trei sferturi alba, mai larga si un pulover nu foarte gros dar care imi tinea bine de cald, negru, lung si lung in colturi.
Harry avea tot pantaloni negrii, tricou negru, geaca de piele neagra care avea blana pe dedesupt, tot neagra si ghete negre in picioare.
Odata ce am ajuns langa ceilalti ne-am uitat la ei. Erau imbracati mai gros ca noi.
Perrie purta o pereche de pantaloni gri, cu ghete in picioare, un pulover alb destul de gros pe ea si o geaca de piele neagra. Isi tinea pe umar geanta mov destul de mare, cam cat a mea. Noi fetele... ce sa ne faci?
Restul erau cu blugi negri, tricouri albe sau negre, hanorace inchise si peste geci de piele . Niall era singurul care purta si caciula si fular.
Ne-am holbat la el si el la noi.

- Stiu ca e frig in Rusia dar nici chiar asa!Rad eu.
- Da bine ca stii. Ma lasi, Jade? Data trecuta cand am fost am zis ca fac stop cardiac. Nu vreau sa mai trec prin teroarea aia. Spune si se infofoleste mai bine cu fularul.
- Daca zici tu... am zis si am urcat apoi toti in avion, intalnindu-i pe Brad si Nick care erau ... erau...

Nick era imbracat ca noi, destul de gros... bine..ceva intre.. nici ca Niall si nici ca noi. Adica eu, Perry si Harry putem zice ca suntem destul de subtire imbracati pentru ce temperatura a descris Niall.
In schimb, Brad era in pantaloni 3 sferturi negrii si maieu. Omul asta e normal la cap?

“Clar nu... doar nu crezi ca e normal daca el merge in Rusia in pantaloni scurti si maieu iar voi sunteti îmbrăcați de parca mergeti la Polul Nord..”

Imi zice constinta si ii dau dreaptate de data asta.

-Bine ati venit. Ne saluta băieții iar noi intoarcem gestul.
- Bine deci acum sa pornim spre Rusia! Striga Brad si incerc sa il ignor. Acum singurul lucru pe care il vreau e sa dorm.

Harry si cu mine, ne îndreptam spre o camera pe care o deschide si in ea era un pat, dulap, televizor, o usa care duce spre baie presupun si sigur am dreptate, si noptierele din lateralele părului, cu o fereastra deasupra patului.

Eu ma trantesc obosita in pat, dandu-mi jos ghetele si puloverul si asezandu-ma in pat mai bine. Harry se pune langa mine si adormim in mai putin de 10 minute.
Oricum avem mult de mers si ce putem face mai bine decat sa dormim?

»»» »»» »»» »»»

Ma trezesc si ma uit la ora.  Fus orar de cacat! Am plecat la 6 seara din L.A si acum e ora 6 dimineata. Cred ca am ajuns? Ar fi imposibil! Imi spun in cap si cobor din pat, uitandu-ma la Harry are încă dormea si am iesit din camera si m-am indreptat spre Nick care se juca pe telefon.

- Nick... spun si el da din cap in semn ca a auzit ce am zisCand ajungem?
- Pai.. cam in 3 ore. Spune si se uita la ceasul lui.

Dumnezeule.. cat am dormit? Oricum, nu ma mira. Simteam ca mor cand am auzit ca mergem in Rusia si eram moarta de oboseala. Numai de zburat cu avionul nu aveam eu chef.

- Tu ai dormit? Il intreb si el da din cap afirmativ.

Ma uit la restul care si ei erau întinși pe scaune si dormeau. M-am intors in camera si am intrat in dus. Am dat drumul la apa si am intrat in dus unde mi-am petrecut urmatoarea ora, in care m-am relaxat.

»»» »»» »»» »»»

Odata ce am coborat din avion ne-am urcat intr-o masina neagra care ne-a dus la o cabana intr-o padure ceva, unde pot zice ca era al dracului de frig desi e vara. De ce e asa de frig? Sau doar eu simt? Pentru ca restul nu par afectati. Ba chiar si-au dat gecile jos. Eh.. mai putin Niall care a renuntat doar la fular si caciula.

Am intrat in cabana si ne-am dus in camerele noastre, pe care ni le-a dat Brad. Eu stau cu Perrie. Odata ce am intrat in camera m-am trantit pe pat si am oftat. Era 10 dimineata, ne-a luat o ora pe drum.

- Ce vom face pana la 2 cand mergem sa o luam pe Sarah? Am intrebat iar ea a propus sa mergem la mall dar sa fiu sincera nu prea aveam chef chiar acum.
- Hai peste o ora. Am zis in timp ce am scos un joint din geanta. I-am intins si lui Perrie unul si l-a acceptat bucuroasa.

Dupa ce le-am fumat, ne-am imbracat mai subtire asta constand in blugii negri pe care ii purtam, o bluza gri cu maneca lunga si cu un decolteu generos, geaca de piele neagra si ghetele fara toc in picioare. Parul l-am îndreptat si asta a fost. La machiaj nu am facut mai mult decat am facut inainte sa plecam. Adica niste fond de ten, rimel si strugurel.
Perrie era imbracata intr-o pereche de blugi mov cu o bluza neagra, scurta si mulata, cu maneci lungi si umeri goi. Si-a pus pe ea o vesta tot neagra din fas si captusita pe dinauntru. S-a încălțat cu o pereche de ghete si apoi si-a aranjat parul ondulandu-l la vârfuri. Machiajul ei era ca al meu si cand am fost amândouă gata am iesit din camera si am luat cheile de la una din masinile parcate in fata. Era de la un Ford Mustang 2015 negru mat cu detalii galben fosforescent.
Am urcat si am pornit spre mall cu ajutorul GPS- ului.
Cand am ajuns, am parcat masina aproape de iesirea din mall si am coborat din ea intrand in mall si incepand sa inspectam toate magazinele. De haine, pantofi, genti, cosmetice, tot.
Dupa ce am luat fiecare ce si-a dorit, am mers la salon sa ne facem unghiile.
Eu mi-am luat 3 perechi de blugi, unii cu model de camuflaj si bretele negre, unii rupti albastri si unii gri simpli.Am luat inca doua geci de piele, una gri si una neagra desi ma am una neagra dar nu conteaza. La capitolul bluze nu am luat nimic. In schimb am luat lenjerie. Una rosie inchis, una neagra si una verde ca ochii lui Harry care era formata din corsetul verde, slipii tot verzi, tanga si jartiere. Era superba si e preferata mea.
Dupa ce una din fete mi-a terminat unghiile m-am uitat la ele. Erau superbe.
Ale mele erau negre mat iar unghia degetului inelar cu sclipici negru, forma fiind dreapta, iar Perrie le avea roz, mat, in forma ascutita.

»»» »»» »»» »»»

Ne-am intors de la mall la ora 1 si acum ne pregatin sa plecam la resedinta lui Ivan... speram sa o gasim pe Sarah..

Without A Warning Where stories live. Discover now