Capitolul 56

277 13 0
                                    

Au trecut deja în jur de 4-5 luni de când sunt însărcinată și totul decurge bine, perfect as putea spune. Harry are grija de mine și sta mereu aproape de casa, dacă e sa se întâmple ceva, sa poata veni cât de repede posibil.

Acum e în jur de ora 3 dimineața și m-am trezit cu noaptea în cap. Da, poate toți o sa credeți ca de foame și ce pot spune? Asa e. Adică nu pot zice ca îmi este foame dar pofta de ceva tot îmi e. Și da, probabil o sa credeți ca din cauza copilului. Prostii. Este o scuza ca să mănânci ca o scroafa. Măcar eu îmi asum ca mănânc ca una. Surprinzător nu am pus cine știe ce kg pe mine. Încerc sa ma pastrez slăbuta.
Când observ ca ce îmi doresc eu nu este în frigider ma duc și ma uit în dulap. Nu vreau sa îl trezesc pe Harry. Sincera sa fiu astea 4-5 luni nu m-am trezit noaptea sa mănânc. Și nici acum nu s-a întâmplat asa. Pur și simplu aveam nevoie la baie și mi-a fugit somnul. După ce mănânc niște lapte cu cereale ma ridic și ma duc în dormitor, Harry încă dormind. După ce ma pun în pat Harry își pune mana peste mine eu stând cu spatele la el și mana lui fiind sprijinita de burta.

>>> >>> >>> >>>

De dimineață mă trezesc singura în pat, ma ridic și merg la baie făcându-mi rutina obișnuita. Mi-am strâns parul într-un coc dezordonat ieșind șuvițe crete sau ondulate din el și mi-am păstrat totuși pijamalele pe mine coborând în bucătărie unde Harry făcea ceva bun de mâncare mai exact clătite. Nu sunt eu fana lor dar totuși mănânc când face el. Le face asa pufoase și gustoase încât nu ma pot abține.
După ce termin de mâncat strâng farfuriile și le duc la spălat. Harry ma ia pe sus și ma duce în sufragerie dând drumul televizorului și așezându-se puțin cu capul pe burta mea. Crescuse destul de rău.

- Iubito, mai știi când am zis ca o sa fie fetita? Ma întreabă uitându-se acum la mine cu coada ochiului încă masând burtica
- Da.. Ce e cu asta?
- Știu ca vrei sa fie o surpriza dar crede-mă ca asa e. Acum sunt suta în mie convins ca asa e.
- Harry... O luam de la capăt dragule?
- Nu adică, da... Nu Știu Jade. O simt pe fetita mea cum da cu piciorul agresiv ca mama ei.
- Și eu simt cum se învârte și se foieste ca tatăl ei. Spun și îmi dau ochii peste cap râzând de el și de fata lui când am văzut cât de fascinat era legat de copil.
Și eu sunt. Sa nu înțelegeți greșit. Dar el e pe alta planeta. Cu totul alta.
- Iubito azi vreau sa mergem la doctor. Spune și merge sa se îmbrace.
- Cum adică? Pentru? Spun și ma ridic de pe canapea.
- Vreau sa vedem ce este! Spune și dau aprobator din cap gândindu-mă la rivalitatea dintre noi. Una în joaca, normal.
- Ești gata? Întreabă
- Harry nici nu am urcat scările! Tip la el de jos el coborând în graba luandu-ma pe sus.
- Scuze iubito. Spune și rad.

>>> >>> >>> >>>

În mai puțin de jumătate de ora am ajuns la spital la același doctor care verifica în fiecare luna cum este copilul. Am întrat în salon cu Harry și am vorbit cu doctorul despre ce dorim sa aflam.
Doctorul a zâmbit și m-a așezat pe un pat pot spune și mi-a ridicat bluza pe burta aplicând  un gel rece și transparent. L-a întins cu un instrument de-al lui conectat la un monitor prin care se vedea bebelușul care se foia și lovea. Ok... Chiar seamănă cu tatăl. Doctorul s-a uitat mai bine la monitor după ce bebelușul nu s-a mai mișcat și ne-a zis ce este după ce m-am șters de acel gel și mi-am așezat din nou bluza asa cum era înainte. Am mulțumit și eu și Harry și am ieșit din cabinet Harry sărind și speriand pe toată lumea din jurul nostru. Sunt asa fericita pentru răspuns. Chiar eram curioasa și Harry o ținea pe a lui.
Am ajuns în curtea spitalului și am întrat în mașina lui Harry plecând spre casa.

>>> >>> >>> >>>

Când ajungem Harry fuge în dormitor luând o agenda apoi se întoarce în sufragerie.
- Ți-am zis eu! Striga în fata mea începând sa facă un dans al Victoriei.
- Știu... Spun și încep sa rad de el și apucăturile sale copilărești.
- E FETITA!!! E FETITA LU TATA!! striga atât de tare încât cred ca a auzit toată strada. Ce nume vrei sa ii punem? Întreabă apoi liniștit așezându-se lângă mine deschizând agenda.
- Harry mai sunt 4 luni pana atunci, vrei sa hotărâm acum?
- Chiar da! Spune foarte hotărât.
- Bine, asa sa fie. Spun și ne punem pe cautat nume. Ce-i drept și eu am stat sa ma gândesc cam ce as vrea dar totuși nu ma pot decide. Este fetita deci... As vrea ceva... Nu știu... Sa inspire putere dar în același timp sa fie ceva finuț si drăguț.

După ore în șir de căutări și " certuri" am hotărât ce nume o sa ii dam fetitei. Bonnie

Without A Warning Where stories live. Discover now