Capitolul 60

310 11 0
                                    

Au trecut câteva luni de când Harry s-a întors și asta ma face foarte fericita și cumva ușurată. Toată dragostea dintre noi nu a murit. Bonnie are acum parte de un tata bun, care o iubește și o apară mereu. Eu și Harry suntem foarte fericiți împreună.

Sunt desprinsa din visele mele când o aud pe Bonnie țipând jos. Cobor scările și ii vad pe cei doi cum se joaca. Atunci m-am liniștit. Harry stătea pe spate și Bonnie deasupra tragandu-l ușor de carlienti în timp ce el râdea și ea la fel. Imaginea asta ma face și pe mine sa rad și ma duc lângă ei.

>>> >>> >>> >>>

Bonnie doarme iar eu și Harry stam pe terasa dormitorului nostru fumând o țigară cu o cafea. Cred ca a 3 a pe ziua de azi. Ma uit la el și pare gânditor...
Il vad cum se încrunta putin și se uita într-un punct fix. Îmi mișc mana putin în fata lui și își revine din transa.
- S-a întâmplat ceva? Întreb și el își muta privirea spre mine.
- Ma gândeam la ceva... Spune și iar isi muta privirea spre curte.
- Ce anume? Întreb și trag un fum de țigară.
- Jade... Hai sa mai facem un copil. Spune direct. Am rămas puțin blocata când am auzit.
- Vorbești serios Harry? Întreb putin nesigura pe mine.
- Da. Eu sunt 100% sigur ca vreau asta. Sper ca și tu vrei. Spune cu o sclipire în ochi. Lui Bonnie i-ar prinde bine un frățior. Spune și zâmbește
- Da.... Ai dreptate.. Spun cu jumătate de gura.
- Ești bine? Întreabă incruntandu-se
- Da.. Adică totul s-a petrecut atât de repede și ma bucur ca am revenit la normal.
- Dar? Întreabă
- Dar ce? Întreb și eu la rândul meu
- Mereu exista un "dar" . Zice încet și oftează luând alta țigară din pachet și dându-i foc.
- Dar nimic Harry. Nu exista un "dar". Spun apăsat ca să ma fac cât se poate de clara.
- Zici? Întreabă cu o sprânceană ridicata  
- Da. Răspund ferm întrebării lui.
- Atunci asa facem. Spune și se ridica de pe scaun și se sprijină de marginea balustradei de sticla.
- Harry? Ii rostesc numele încet, aproape șoptit.
- Da iubito?
- Ma bucur ca ești aici, cu mine, cu Bonnie... Cu noi. Ii mărturisesc și îl iau în brate de la spate.
- Și eu iubito. Ma bucur ca m-am întors. Nu ai idee cât de mult va iubesc pe amândouă. Declara el foarte ferm și totuși sensibil în același timp întorcându-se cu fata la mine luându-mi fata în palmele sale mari sarutandu-mi buzele apăsat cu pasiune. Intrăm în casa și ma sprijină de un perete. Își poziționează mana la ceafa mea, trăgând ușor de par, capul meu dându-se pe spate și el acum avea cale libera spre gatul meu perfect. Îl săruta cu pofta și se lasă în jos masandu-mi sânii ușor, cu mișcări blânde. Se ridica din nou și își lovește buzele de ale mele într-un sărut alert și haotic.
Am rupt sărutul și m-am lăsat în jos uitându-mă în ochii lui, el jucându-se cu parul meu. Ii prind cureaua și o desfac dându-i jos blugii și boxerii. Ii masez ușor membrul și îmi trec limba o data peste varf, Harry gemand ușor la atingere. Îmi prinde parul în pumn și ușor îmi îndreaptă capul spre membru eu lăsându-mă moale ca el sa domine. La contactul direct Harry își lasă capul pe spate eu mișcându-ma mai repede pentru a-l satisface. Nu după mult timp Harry ma ridica și ma așează pe pat dând jos fiecare material care îmi acoperea corpul, rămânând goala și el la fel. Se pune deasupra mea sarutandu-mi gândul și mișcându-se ușor deasupra mea parca făcându-mi în ciuda. L-am depărtat puțin de mine el devenind confuz o secunda dar a înțeles ce vreau sa fac când l-am lăsat pe spate și m-am pus eu deasupra pentru a face toată treaba. L-am simțit cum a întrat în mine și atunci m-am lăsat mai spre el mișcându-mi corpul în asa fel încât plăcerea era de partea amândurora. Harry îmi prinde talia în mâini și o strânge împingându-ma din ce în ce mai repede și mai puternic în el miscandu-se și el acum. Capul meu era dat pe spate datorita plăcerii provocate de acest bărbat perfect iar el îmi mângâia spatele în timp ce una din mâinile lui era pe fundul meu. Punctul culminant a urmat și am simțit lichidul cald înăuntru și pe Harry gemand puternic o data cu mine. M-am lăsat moale pe pieptul lui, el încă fiind în mine. M-a sărutat apăsat și m-am mutat lângă el în pat. A pus pătura peste noi și am stat ceva în poziția asta.

>>> >>> >>> >>>

Pe seara eu și Harry am ieșit cu Bonnie afara, în parc unde sa se joace și cu alți copii. Între timp noi am mai discutat și de locurile noaste de munca... Viitoarele noaste locuri de munca, de bani și tot felul de afaceri.
Pe la ora 9 jumate ajungem acasă și o culca Harry le Bonnie eu mergând sa ma schimb în costumul de baie pentru a face o baie în piscina. Harry vine și el în spate, și îl vad cum își aprinde o țigară și sta sub pragul ușii uitându-se. Lumina difuza ii contura trăsăturile perfecte făcându-l sa arate atât de bine și de atrăgător. Își stinge țigara în scrumiera de pe masa în timp ce se apropie de mine care sunt in apa. Își da treptat hainele jos rămânând doar în boxeri și coboară scările înotând spre mine.
- Ce zici de tura a doua? Întreabă într-un mod greu de refuzat
- Poate mai încolo, reușesc sa îl fentez intrând sub apa.

Ne-am jucat asa ceva vreme dar Harry m-a prins de talie în timp ce inotam și m-a apăsat de pieptul lui uitându-se în ochii mei și menținând contactul neîntrerupt.
- Jade, căsătorește-te cu mine. Spune încă menținând contactul vizual. Am stat câteva secunde procesând ce a zis. Încă aveam fluturași în stomac când eram cu el. Singurul lucru pe care l-am făcut a fost sa îl sărut apăsat incojurandu-i talia cu picioarele.
- Asta e un da? Întreabă fericit cu zâmbetul pana la urechi după ce a întrerupt sărutul.
- Chiar da! Spun și ii mai dau un sărut rapid.

Without A Warning Where stories live. Discover now