YENGE

966 57 28
                                    

' Sonunda kabul ettin. Kendini nasıl hissediyorsun .'

' Berbat hissediyorum. Pars ın sevgilisi var. Üstelik ona aşık. '

' Ve sen artık Ateş in sevgilisisin. '

' İşte bu işleri iyice karıştırıyor. Hoşlandığım '

Elçin sözümü kesti. Gülüyordu.

' Sadece hoşlandığın mı yani '

' Elçin seni parçalarım. '

Durdum. Elçin imalı imalı bakıyordu.

...


' İnsan bu kadar kolay sever mi '

' Ben Sarp ı sevdim. Ben bile aşık oluyorsam bu kadar kısa sürede senin olman çok normal. Ama tabi şimdi sevdiğin çocuğun abisi ile birliktesin. '
' Evet. İşler iyice karıştı. Senin yüzünden. Gerçi benim yüzümden de yeterince karışmıştı. Sayın ilişki profesörü var mı bir çıkar yolunuz. '

' sevdiğin kişinin abisi ile sevgilisin. Ama aynı zamanda Ateş Pars ın en çok kıskandığı ve en kolay tepki vereceği kişi. '

' Ama bu berbat bir şey Elçin. İnsan aşk için böyle bir şey yapar mı '

' Aşk orta çağ savaşları gibi bir şeydir. Kazanmak için çok tehlikeli şeyler yapılabilir.. Düşünsene Rüya. Aşk yüzünden bizim bile aramız bozuldu. Senin şu an yaptığın hiç kalır '




....




Bir hafta sonra...

Ateş Çetiner in sevgilisi olmaya alışmak sandığımdan kolay olmuştu. Öğretmenlerin bile davranışı değişmişti. Tabi sinem hoca durumdan ve benden hiç memnun değildi. Ateş Pars ın bir hatasını örtmek için sinem hoca ile bir süre birlikte olmuştu. Ve Pars bu durumu iyi değerlendirip fotoğraflamıştı. Tabi ki Ateş in bu olaydan sonradan haberi olmuştu.

Ateş öyle biri değildi. Ama Pars a da kızmamıştım. Pars ın velisi olarak Ateş in geleceğini bildiği için Pars la o kadar çok uğraşmış ki Pars ın yaptığı şantaja nerdeyse hak verdim. Sinem hoca bana bir şey diyemiyordu ama gözlerindeki kini görmek hiçte zor olmuyordu.

Ateş in okula geldiği ve onu ilk gördüğüm gün ise sadece okulun dönem ücretini ödemek için gelmişti. Okul müdürümüz paraları nakit almayı severdi. Böylece vergi kaçırması ücretleri daha düşük göstermesi mümkün oluyordu.

Ateş gerçekten mükemmel biriydi. Yanında kendimi çok iyi hissediyordum. Sıra arkadaşım Pars tı. Başkasının yanıma oturması söz konusu değildi. Ve olamazdı. Reha benimle hala konuşmuyordu. Gözlerinde bir kırgınlık vardı. Aslında haklıydı.

Sanırım bir çok kişi okula zengin avlamaya gelen burslu kız olduğumu düşünüyordu. Ama sadece Reha bunu belli ediyordu. Diğerleri okulun en saygın kişisi olduğumu düşünüyor gibi davranıyordu. Bu gerçek düşünceleri olmasa da.

Hande ye yardım edip beni kapatan ve yüzümü boyayan kızlar bana hediyeler alıp özür diledi. Hediyeleri Elçin e verdim. Elçin bu durumdan da faydalanmayı biliyordu ve hiç rahatsız değildi. Hande ortalıkta yoktu. Ben Ateş in sevgilisiydim hande ise Ateş in yengesiydi. Artık benim itibarım ondan fazlaydı. Okul artık benim alanımdı. Galiba gelmeme nedeni buydu. Daha doğrusu Elçin böyle söylüyordu.

BANA İKİMİZİ ANLAT Where stories live. Discover now