AŞK-I KIYAMET

917 64 85
                                    


Sadece içim değil pars ın dudakları da sıcacıktı. Küçük bir dokunuş sonrası kendimi geri çekeceğim sırada pars belime sarılıp kendine çekti. Dudakları dudaklarıma kapandı. Öpüşü nazik ama davetkardı. Her şeyi unutmuştum. Dünya ikimizden ibaret gibiydi. Başka kimse yoktu hatta hiçbir şey yoktu. Yarın da yoktu sadece şu an vardı. Öpüşüne karşılık verdim.

İlk kez öpüşüyordum ama sanki dudaklarım onun dudaklarını tanıyor gibiydi. Zaman uçmuştu. Ne kadar sürdü bilmiyordum. Sanki ayrılırsa dudaklarımız büyü bozulacak gibi hissediyordum. Belki pars ta öyle hissediyordu. Nefessiz kalınca mecburen çektim kendini. Nefes nefeseydim.

Pars alnını alnıma dayadı. Onun nefesi benden daha düzgündü ama yine de hızlıydı. Gözlerim hala dudaklarındaydı. Ve hala düşünemiyordum. Hafifçe gülümsedi.

' beni kendin öpmek isteyeceksin demiştim '

O an beynimden vurulmuşa döndüm. Kendimi hızla geri çektim.

' Ne diyorsun sen. Bunun için miydi yani. Sadece sarhoştum sen öyle deyince sana acıdım tamam mı. Altında başka bir şey arama. Sana acıyanda zaten hata '

İçim paramparça olmuştu ama kuyruğu dik tutmaya çalışıyordum. Saçmalıyor olsam da. Sanki içim kanamıyor gibi yapıyordum. Ama hissettiğim öfkeden hırstan ve içimdeki acıdan gözlerim dolmuştu. Hızla arkamı dönüp yola doğru yürümeye başladım. Pars beni birden tutup çevirdi.

....

' yanlış anladın.'

' neyi yanlış anladım neyi'

' Hadi gel içerde konuşalım. Ayrıca saçmalama sadece haklı çıkmak için öpmedim tabi ki seni'

' ne söyleyeceksen burada söyle'

' hayır içerde konuşacağız. Benim de her gün başıma gelen bir durum değil. Bir kaç kadeh içip kendime gelmek istiyorum ve sen benimle geliyorsun'

Beni sürükleyerek içeri soktu. Mekan gürültülüydü ama en uzak en sakin yerine geçtik. Pars kendine içki söylerken bende söyledim.

'Sen daha fazla içmesen mi.'

'ben çocuk değilim bana karışma'

' kesinlikle değilsin. Peki'

Garsona içkileri söyledi. Kadehi kafasına dikti. Yenisini söyledi. O anki gazla içkiye alışık olmadığımı unutup aynısını yaptım. Pars sadece baktı. Bir şey demedi. İkincileri de içtikten sonra gerçekten sarhoş olmuştum. Pars ona uyup daha fazla içmemem için garsonu gönderdi.

...

' çok içtin rüya.'

'Sende'

' Ama ben sabah her şeyi hatırlayacağımdan eminim'

'işte ben onu bilmiyorum. Ama rüya kıvılcım ım ben hatırlarım'

Pars güldü.

' İşte şimdi tam sarhoş oldun'

'Sen söylesene beni niye öptün. Konuyu değiştirmeye çalışma. '

BANA İKİMİZİ ANLAT Where stories live. Discover now