ŞOV ZAMANI

869 53 147
                                    

Hande nin haklı çıkması, en az yaşadığım durumlar kadar sinir bozucu geliyordu. İlk kez sevmiştim ve Pars a yakın olmak için attığım her adım beni daha da uzağa fırlatıyordu. Ve dışardan her şey çok güzel ve normal gibi duruyordu. Hatta bazılarının özeneceği kadar güzel.

Tanımadığım asla tanıyamayacağım kadar çok kişi mesaj yazıyor facebook tan ekliyor instagram da takip ediyor arıyordu. Onlarca yüzlerce geçmiş olsun mesajı. Hep bir yaranma arkadaş olma çabası. İmrenilen bir hayat yaşıyordum.

En acısı babamın gözlerindeki bakıştı. Annemle konuşurken duymuştum. Küçük görürler onlar kızımızı diyordu. Ezerler. Üstelik daha çok küçük. Annem saygın bir aile diye babama moral vermeye çalışıyordu. Babam benim arkadaşım gibiydi. Ona da yalan söylüyordum. Ama çıkıp Ateş i sevmiyorum deseydim. Babam beni okuldan alırdı.

Akla gelmeyecek şeyler yapmıştım. Aşk gerçekten böyle miydi yoksa ben mi aşkın acemisi olduğum için elime yüzüme bulaştırmıştım. En kötüsü de artık hiçbir şey hissetmiyordum. Ne Ateş e ne de Pars a karşı. Ama bataklığa saplanmış gibiydim. Çırpındıkça batıyordum. Ailemde işin içine girmişti. Bir süre daha böyle idare edecek sonra Ateş ten ayrılacaktım.

Ama önce bugünü atlatmam gerekiyordu. Hazırlanıp aşağıya indiğimde beni bir sürpriz bekliyordu.

.....

' Günaydın Rüya '

' Günaydın Hande. Hoşgeldin. Kötü bir şey yok değil mi '

' Endişeye gerek yok. Akşam yemek için kız kıza hazırlanalım dedim. '

' Gerek yok. Teşekkür ederim. Düşündüğün için '

' Hadi ama Rüya. Kız kıza alışverişe gideceğiz. '

Annem hande ye gülümsedi.

' Uyku sersemi olduğu için huysuzluk ediyor. Sen aldırma ona''

Hande de anneme gülümsedi.

' Siz ikna edersiniz teyzeciğim. Zaten maksat alışveriş değil gezmek. Rüya her haliyle güzel. '

Bu kızda isteyince şeytan tüyü oluyordu. Ve annemi etkisi altına almıştı Bile.

Annem beni kolumdan tutup yukarı sürükledi.

....

' Ayıp olur kızım. Ateş in kardeşi Pars mı neydi o suratsız çocuk hande ye araba göndermiş. Hande de seni düşünmüş buraya kadar gelmiş. Hadi söylenme de hazırlan. Belli ki kız seninle arkadaş olmaya çalışıyor. İyi de bir kıza benziyor. Seninle ne kadar ilgilendi unuttun mu. Ben sevdim hande yi. O oğlan suratsız serseri falan ama kapmış gül gibi kızı '

' Hıhı '

Annem cebinden para çıkardı. İçinde Eurolar falan vardı. Kötü gün için biriktirdiği her kuruş burdaydı sanırım. Parayı bana uzattı.

' Gerek yok anneciğim teşekkür ederim. '

' al şunu yanında olsun. Ne olur ne olmaz. '

BANA İKİMİZİ ANLAT Où les histoires vivent. Découvrez maintenant