TEKLİF

752 54 21
                                    

Beni kim bulacaktı. Bu saatten sonra kim nasıl bulacaktı. Asıl önemli soru ben kendimi bulabilecek miydim? Bu üçüncü mekandı. Orkun şurada hemen kafama sıksın öldürsün istiyordum bazen. Ailemin yüzüne nasıl bakacaktım. Kendi yüzüme nasıl bakacaktım.

Ailem kesin deliye dönmüştü. Hayatı böyle hayal etmemiştim. Büyümeyi kesinlikle böyle hayal etmemiştim. Keşke insan çocukluğuna dönebilseydi.

Orkun un eline düştükten sonra en çok Hande yi düşündüm. Sonra Ateş i. Pars aklıma bile gelmiyordu genelde. Bana bu kötülüğü Hande yapmıştı. Bu çok garipti. Çünkü düşününce bu zamana kadar asıl bana iyilik yapan da oydu. Bir tek o uyarmıştı beni.

Neler yaşadığımı düşünmek istemiyordum. Burda yirmi kadar erkeği Orkun da dahil olmak üzere defalarca boşaltmıştım. Orkun sa ağzın orospu oldu diye gülüp duruyordu.

Midem bulanıyordu. Bana verdikleri yemekten fazla sperm yuttuğum içindi sanırım. O çok sevdiğim saçlarım spermden yapış yapış olmuştu. Burdan kurtulursam kökünden kazıtmayı düşünüyordum.

Burdan kurtulursam. Kurtulabilecek miydim? Orkun bana tecavüz ederlerse hepsini öldüreceğini söyledi ve gitti. Söylediğine göre geldiğinde o zevki ilk o yaşayacak sonra onların eline bırakacaktı beni. Bunu gerçekten yapar mıydı? Çok değil sadece bir kaç gün önce bir insanın bir insana bunları yapacağını söyleseler asla inanmazdım ama şimdi yapabileceğini biliyordum.

Belki de yolun sonuna gelmiştim. Artık beni bağlamıyorlardı bile. Spermlerini yutmayı reddedince öyle kötü vuruyorlardı ki artık değil koşup kaçmak birileri tutmadan ihtiyaçlarımı bile göremiyordum.

......

Ateş araştırmalarının sonunda Orkun un depo olarak kullandığı ve yükleme yaptığı mekanı bulmuştu. Yanına sadece üç adam alıp gitti. Rüya yı ne halde bulacağını bilmiyordu ve fazla kişinin rüya yı öyle görmesini istemiyordu. Kapıda sadece iki koruma olmasından tedirgin olsa da onları öldürüp içeri girdi.

Orkun içerde yalnızdı.

' Rüya nerede'

Silahını Orkun a doğrulttu.

'Cebimde'

'Seni burda delik deşik ederim. Hemen söyle Rüya nerde bende canını bağışlayayım'

' Rüya nın ne halde olduğunu görünce beni zaten sağ bırakmazsın o nedenle tutamayacağın sözler söyleme'

' Ne yaptın ona'

' Henüz fazla bir şey yapmadım ama burdan yanına gidince epey ateşli bir gece geçirmeyi düşünüyorum.'

' Seni gebertirim'

....

Orkun un işareti ile çıkan adamlar Ateş in adamlarını vurup silahını Ateş e doğrulttu.

'Beni burda vurursan seni delik deşik ederler. Ben gelmeyince de yirmi kadar adamım senin o masum rüya nın üzerinden artık tek tek mi geçerler yoksa ikişer ikişer mi geçerler bilmiyorum'

Ateş etrafındaki adamlara baktı. Silahını indirdi. Adamlar Ateş e yaklaşırken tekrar doğrulttu.

'İyi öldürsünler beni o zaman. Ama seni bırakıp ölmeye hiç niyetim yok'

BANA İKİMİZİ ANLAT Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin