SKANDAL

826 52 45
                                    

Üç gün sonra...

Pars ve hande ayrılığı gündeme bomba gibi düşünce Ateş le ayrıldığımızı açıklamak için beklemek zorunda kaldık. Bütün ülke Pars ve Hande nin nasıl ayrıldığını konuşuyordu. Üç günün sonunda Ateş geldi. Pars la gizli gizli konuştular. Pars ın gözleri ışıl ışıl olmuştu ama sorduğumda bir şey söylemedi.

Ateş bizim için başka bir ev satın almıştı. Oraya geçtik. Okula gidiyordum ama benim ısrarımla okulda bir şey belli etmiyorduk. Hatta hala gıcık gıcık atışıyorduk. Yüzükleri evde bırakmıştık. Sadece Elçin biliyordu ama o da benim salak olduğumu düşünüyordu. Bende dayanamadım. Sarp gibi birine aşık olduğuna göre asıl salağın kendisi olduğunu söyledim. Sanırım aramızdaki son bağda böyle kopmuş oldu.

Pars la aynı evde kalıyorduk ama kesinlikle aynı odada yatmıyorduk. Bu konuda asla beklemediğim kadar sabırlı ve anlayışlıydı. O gün neden elini tutup çıktığımı Pars ın nasıl bir anda değiştiğini Henüz ben bile anlamamıştım. Ya da anlamak istemiyordum.

......

Ama çok şey yaşanmıştı. Kısa sürede tahmin edemeyeceğim kadar çok şey. Yine de o an Pars a inanmamın asıl nedeni Hande ydi . O gün bana Pars tan uzak durmamı söylediğinde bunun kolay olmayacağını Pars ın benden çok etkilendiğini söylemişti. Pars ın beni sevme ihtimalini ilk konuştuğum kişi ne tuhaftır ki Hande olmuştu.

Sonra gün gün her şeyi düşünmeye başlamıştım. Ateş in benimle oynadığı sevgililik oyununu Pars ın tepkilerini delirmelerini. Ateş le ciddi olduğumuza inandığında evi terk etmişti. Ateş in Hande yle birlikte olmak istediğine inandığı zaman bile evi terk etmeyen Pars benim Ateş le olduğuma inandığında terk etmişti.

Boğazımı sıktığı gün ki hayal kırıklığı geldi gözümün önüne. Ateş le birlikte olduğumu düşündüğünde beni değil de içindeki beni öldürmek ister gibi boğazımı sıkmıştı. Ateş o zaman bunu anlatmaya çalışmıştı ama ben hande ye bağlamayı tercih etmiştim.

Orkun beni kaçırdığı zamanda Pars ın yokluğunu Hande ye bağlamış kafamda Pars ı silip atmaya çalışmıştım. Hande ve Ateş bunun tam tersini söylemiş olsa da.

.....

Bunun nedenini ancak Pars ın elini tutarken anlamıştım. Kendime ya da başkalarına ne dersem diyeyim ben Pars ı kıskanıyordum. Pars eve gelip Rüya beni seviyor derken donup kalmıştım. İtiraz edememiştim. O kadar acı dolu bakıyordu ki itiraz edersem sanki çıkıp gidecek ve bir daha asla gelmeyecekti.

Babam bıçağı eline aldığında fark ettim. Babam o an Pars ın söyledikleri doğru mu diye düşünmemişti. Bana bakmamıştı. Dönüp Rüya doğru mu dememişti. Eğer deseydi. Deseydi belki de babam üzülmesin diye inkar ederdim. Babam üzülmesin diye Ateş le sevdiğim adamın abisiyle evlenip ömür boyu kendimi bu acıya mahkum ederdim.

Ama babam kendini düşünmüştü. Konu komşu ne der diye. Nasıl rezil oluruz diye. O an tam olarak anladım. O evde yerim yoktu. Ya Ateş le evlenecektim ya da Pars ın elini tutup gidecektim. İkisi de büyük kumardı ama hiçbiri beni o evde kalmak kadar üzemezdi. Zaten babam beni eve sırf evden teliyle duvağıyla çıktı tatile gittiyse de evleneceği kişi ile gitti demek için almıştı.

BANA İKİMİZİ ANLAT Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang