PARS-RÜYA

878 56 50
                                    

Kıyafetimi düzelttim. Dün gece aklıma geldikçe utanıyordum. Ateş sabahın erken saatlerinde nasıl başardı bilmesem de bana forma bulmuştu. Nasıl olduğunu sormaya korkuyordum. Çünkü o tam anlamıyla bir mafyaydı.

Filmlerde izleyip geçtiğim gerçek hayatta olduğundan bile emin olmadığım adamlardan biriydi. Herhalde sadece bir gün önce biri bir mafyanın en güvendiğim adam olacağını söylese onu döverdim dalga geçtiği için. Ama olmuştu.

Dün gece hayatımda kendimi en huzurlu en güvende hissettiğim gece olmuştu. Ateş in yüzüne bakmayı daha fazla erteleyemezdim.

' Girin'

Kapı usulca açıldı. Ateş in arkasında beni öldürecek gibi bakan pars vardı. Şu anki bakışıyla bir mafyaya Ateş ten daha çok benziyordu. Birden bir kahkaha attı. Dünyada duyduğum en güçlü ve en alaycı kahkahaydı ve pars tan geliyordu.

....

Ateş içeri girdi. Pars sadece kapının önünde duruyordu. Kahkahası durdu. İğrenircesine baktı.

' Gerçekten harika bir orospu oldun diyeceğim ama onlar senin kadar aşağılık insanlar değiller'

Ateş yine cevap vermeme gerek bırakmadan müdahale etti.

' Ağzını topla pars kardeşim falan demem'

Yeniden iki kardeşin kavgası arasında kalmıştım. Onlar kavga ederken araya girmek mümkün değildi. Her defasında daha da sertleşiyorlardı.

' Deme zaten. Kardeş falan değiliz biz . Hiçbir şey değiliz. Haberin olsun diye söylüyorum. Rüya ile öpüştük biz. Gerçi sen daha fazlasını yapmışsın ama yine de koynuna aldığın kadını tanıman için söylüyorum. Bana kardeşim falan deme. Artık bu orospu mu sana söylemedi yoksa söyledi sen mi umursamadın bilmiyorum ama gerçek bu. Şu an bana kardeşim demekten daha saçma bir şey olamaz '

Ateş e anlatmamıştım zaten biliyordu. ama konu oraya gelmemişti. Ateş telefonun galerisine girdi telefonu pars a uzattı.

' Haberim vardı Pars. '

.....

' Sen bizi mi Takip ettirdin. Hangimize güvenmediğin için yaptın bunu. Gerçekten ikiniz de birbirinizden iğrençsiniz'

'rüya hakkında doğru konuş pars. Bu odada iki iğrenç  insan olabilir ama bunlardan biri kesinlikle Rüya değil. Sen ise ahlak dersi verecek son kişi bile değilsin. Ben rüya yı dinledim. Asıl senin bir açıklaman var mı'

' Beni öpmeye yeltenen birini öptüm diye herhangi bir açıklama yapmak zorunda değilim. Abinin sevgilisini öptün falan diyeceksen o da sevgilinin kaşarlığı o beni öpmek istedikten sonra bir erkek olarak neden reddedeyim ki '

Daha fazla dayanamadım.

' yeter. İğrenç olan sensin anladın mı beni '

' ben miyim. Birini öpüp aynı gece başkasının koynuna giren biri mi söylüyor bana bunu '

' Sanane kiminle istersem onunla geçiririm geceyi sen hande ne bak. Ben seni neden ilgilendiriyorum'

' ilgilendirmiyorsun artık. Önüne gelene ver istersen umrumda bile değilsin. Foto çok  güzel. Çok güzel öpüşmüşüz bütün okula göstersem mi. Zengin müşterin artar. Gerçi hiçbiri kardeşinin payına da konan ateş Çetiner kadar zengin değildir ama ateş nasılsa gavatlığa razı bir kaçını birden idare edersin '

BANA İKİMİZİ ANLAT Where stories live. Discover now