İCLAL

771 51 21
                                    

3 yıl sonra...

Sonunda okul bitmişti. Geri dönüş vakti de gelmişti. Üç yıldır doğru düzgün gidememiştim. Yazları staj yapmıştım. Pars haklı çıkmıştı. Geçen dört yıl aşkımıza zarar vermemiş aksine güçlendirmişti.

Çetiner ler ülkenin en güçlü ve zenginlerinden olmaya devam ediyordu. Skandal haberleri yerine başarı haberlerini okuyordum artık.

Hande iki yıl önce tuhaf bir şekilde ortadan kayboldu. Bir kaç kez o gelmişti. Ben yanına gitmiştim. Telefonda görüşmüştük ama en son görüşmemiz iki yıl önce olmuştu. Ateş le görüştüklerini biliyordum o dönem. Tam kavuşacaklarını düşünüyorken Hande nin ortadan kaybolmasına anlam verememiştim.

Hande Saner adına hiçbir kayıt yoktu. Hiçbir sosyal medya hesabı aktif değildi. Ateş e sorduğumda gözleri doldu ve Hande nin evlendiğini söyledi. Ulaşmak için soyadını sorduğum zaman ise bilmediğini öğrenmekte istemediğini söyledi. Bende üzerine gidemedim. Aslında hande yi hala merak ediyordum. Evlenmesini ise aklım almıyordu.







.....


Daha tuhaf olan ise Ateş in önümüzdeki ay evlenecek olmasıydı. Hızlı bir karardı. Hande iki yıldır kayıp ya da evli olsa da Ateş i kimse ile duymamıştım. Birden ortaya çıkan bu kız kimdi hiçbir fikrim yoktu. Uçağım inince tanışacaktım. Nedense şimdiden sevmemiştim. Ama Pars Ateş in sevdiğini söylüyordu. Ateş e sorduğumda ise önce bir yutkundu boğazındaki düğüm neredeyse gözle görülecekti ama sonunda seviyorum dedi. Sadece seviyorum. Bende çaresiz mutluluklar diledim. Yine de aslında içimden geçen Hande nin nikahı basmasıydı. Ateş i alıp kaçırabilirdi. Bende seve seve yardım ederdim.

Sonunda uçağım indi. Ve tabi ki dünyanın en yakışıklı en karizmatik iş adamı Pars Çetiner yine bütün işlerini ertelemiş beni karşılamak için havaalanındaydı. Koşarak boynuna atladım. Kafasını boynuma gömdü kokumu içine çekerken beni döndürmeye başladı.

Herkesin bizi izlediğinden emindim ama umrumda da değildi. Sonra bir ses duydum.

' Hey. Bir dursan mı diyorum.'

Pars ın kucağından indim. Ve sesin geldiği yöne baktık. Esmer zayıf orta güzellikte bir kız bize bakıyordu ve bana uzattığı elinde kafam kadar bir tek taş parlıyordu.

' Merhaba. Ben Ceylan. Ateş in nişanlısıyım.'

Elimi uzatıp tokalaştım. Ama kızdan hala hoşlanmamıştım.

' Pars seni o kadar çok anlattı ki gelip tanışmak istedim ama düğün telaşından fırsatım olmadı '

Nezaketi elden bırakma Rüya diye hatırlattım kendime.

' Bende çok istedim ama derslerden fırsat bulamadım.'

O sırada Ateş in sesini duydum.

' Neyse işte kısmet bugüneymiş. Artık tanışmış oldunuz Çetiner gelinleri. '

Hızla Ateş e sarıldım.

' yavaş yavaş boğacaksın. Biliyorum yakında evleneceğim ve sıra size geleceği için çok mutlusun '

Pars evlenelim dese hiç düşünmeden evet derdim ama zaten o kadar evli gibi hissediyordum ki çokta önemsemiyordum. Pars sa bu konuyu asla açmıyordu.

BANA İKİMİZİ ANLAT Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin