4

3.6K 115 12
                                    

oké kleintje, ik zie je morgen' zegt David. ik zeg de jongens gedag en ga naar huis.

De volgende ochtend word ik wakker door geklop op mijn deur. 'Binnen' zeg ik met een ochtendstem, de deur gaat open en mijn moeder komt binnen. 'Goedemorgen lieverd' zegt mijn moeder terwijl ze op mijn bed komt zitten 'er is een klein probleempje, je vader is net gebeld door zijn baas en hij moet morgen naar de andere kant naar Amerika voor een belangrijk personeelsfeest'.
'Oh oké' zeg ik 'maar wat is dan het probleem?'.
Mijn moeder zucht 'ik ben ook uitgenodigd, en dan moet ik eigenlijk mee, maar ik weet niet of jij wel alleen wilt blijven vanwege je angstaanvallen'.
Ik ga rechtop zitten en pak mijn moeders hand 'mam, ik kan echt wel alleen blijven, en David woont hiernaast dus als er wat is kan ik naar hem'.
'Weet je het zeker?' Vraagt mijn moeder onzeker 'we wonen hier nog maar twee dagen en we laten je nu al alleen'.
'Ik vind het echt geen probleem, maak het maar gezellig op dat feest, ik red me wel' zeg ik gerustellend.
'Oké, je vader en ik vertrekken vanavond al' zegt mijn moeder 'ik zal straks wat geld voor je klaarleggen zodat je eten kan kopen, we zijn over twee dagen weer terug'.
Ik knik 'oké, ik ga vanmiddag naar David maar ik zal optijd terug zijn zodat ik jullie uit kan zwaaien'.
'Is goed hoor lieverd' zegt mijn moeder en loopt mijn kamer uit.
Ik stap uit bed en kleed me aan, als ik beneden ben maak ik ontbijt en ga aan de keukentafel zitten. Mijn vader komt de keuken inlopen en gaat tegenover mij zitten 'hè lieverd, weet je zeker dat je alleen wilt blijven?'. 'Ja ik weet het zeker' zeg ik 'het komt echt wel goed'.
Mijn vader kijkt mij even aarzelend aan maar knikt dan toch 'oké, maar als er iets aan de hand is wil ik dat je ons meteen belt'. 'Deal' zeg ik, ik sta op en loop naar boven. Snel doe ik nog mascara op en neem mijn medicijn in. Ik zie dat het al tijd is om naar David te gaan.
'tot vanavond!' Roep ik als ik de deur open doe en naar buiten loop. Ik loop naar Davids huis en druk op de bel. Even later gaat de deur open en zie ik John in de deuropening staan 'hoi schoonheid' zegt hij. 'Euhm..hoi' zegt ik ongemakkelijk. John laat mij het huis binnen en ik loop achter hem aan de woonkamer binnen. 'Kleintje!' Roept Dave als hij mij ziet. Ik grinnik en rol met mijn ogen 'ook leuk om jou te zien lange'. Ik ga op de bank zitten tussen Mark en David in, allebei hebben ze een controler in hun hand en kijken ze geconcentreerd naar het televisiescherm. 'Wat doen jullie?' Vraag ik, 'we doen GTA' antwoord David 'ik zal het je leren, zoals ik heb beloofd'. David klopt op de bank tussen zijn benen 'kom maar hier zitten, dan zal ik het je leren'. Ik ga een beetje gespannen tussen zijn benen zitten, David slaat zijn armen om mij heen 'relax kleintje, ik doe je niets'. Ik haal diep adem 'dat weet ik, nu..leer mij eens hoe dit moet'.
David geeft mij de controler, hij legt mij uit wat alle knopjes doen.
Na een paar potjes spelen tegen Mark ben ik er klaar mee, 'ugh, ik ben hier echt slecht in' mopper ik. De jongens waren mij de hele tijd aan het uitlachen. Mark en John staat op, 'wij moeten gaan' zegt Mark 'we hebben met wat meiden afgesproken'. David lacht 'je bedoelt zeker dat je meiden gaag scoren en hoopt op een one night stand'. John grinnikt 'wat dacht jij dan'.

Als Mark en John weg zijn heerst er een ongemakkelijke stilte. 'Duss..' zegt David 'wil je een film kijken?'. 'Ja is goed' zeg ik, ik wil uit Davids greep kruipen en naast hem gaan zitten maar hij houd mij tegen 'blijf maar zitten, ik zit wel goed zo' en hij knipoogt. Ik rol met mijn ogen maar blijf wel zitten. David zoekt naar een film, 'horror?' Vraagt hij. Ik schud mijn hoofd 'echt niet, de laatste keer dat ik een horrorfilm keek heb ik weken niet geslapen'. David grinnikt 'jij bent echt schattig'. Vragend kijk ik hem aan 'hoezo ben ik schattig?'. 'Je bent klein, bang voor horrorfilms en je hebt echt een schattige lach' antwoord David. 'Ik ben niet schattig' mompel ik en sla mijn armen over elkaar. David lacht 'je maakt het nu nog erger'. 'Laten we maar gewoon een comedie film kijken' zeg ik met rode wangen. David kiest een film uit, ik probeer de film geconcentreerd te kijken maar David leidt mij af door zachtjes met zijn hand door mijn haar te gaan. Ik voel mezelf ontspannen, ik sluit mijn ogen en voordat ik het doorheb val ik in slaap.

Ik val in slaap in Davids armen terwijl ik hem nog maar twee dagen ken, wat ben ik aan het doen?
...

Ik val in slaap in Davids armen terwijl ik hem nog maar twee dagen ken, wat ben ik aan het doen?

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.
Meer Dan Vrienden?(voltooid)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora