9

3.2K 94 8
                                    

we gaan op de stoep zitten en wachten op de politie.

Na tien minuten komt er een politieauto aangereden, er stappen twee mannen uit. ze lopen naar ons toe en ik leg weer uit wat er is gebeurd. de politiemannen lopen het huis binnen en controleren of er nog mensen binnen zitten. Als er word vastgesteld dat er niemand meer is ga ik naar binnen. Ik loop naar de kamer van mijn ouders en zie dat ook hier een ravage is aangericht. ik loop naar het laadje van mijn moeders nachtkastje en controleer of het kluisje met geld er nog is, mijn ouders bewaren daar altijd wat geld voor noodgevallen, het kluisje staat er nog maar is leeg. Ik loop naar beneden en zie de jongens staan, 'het waren waarschijnlijk gewoon dieven want ze hebben geld gestolen' zeg ik 'ik ga even mijn ouders bellen'. ik loop naar buiten en haal mijn telefoon uit mij broekzak, ik bel mijn moeder. de telefoon gaat over en meteen word opgenomen, 'hé lieverd' hoor ik mijn moeder zeggen.      'hoi' zeg ik 'is papa bij jou?'. 'ja die is hier' zegt mijn moeder 'moet ik je op luidspreker zetten?'. 'ja'zeg ik, ik wacht even zodatn mijn moeder de telefoon op luispreker kan zetten en begin dan te vertellen 'er is ingebroken, ik had bij David geslapen en toen ik naar huis ging om andere kleren aan te doen zag ik dat er was ingeborken, alles is overhoop gehaald en het geld uit mama's nachtkastje is weg'. 'oh nee lieverd toch' zegt mijn moeder 'gaat alles goed met je, heb je en angstaanval gekregen?'. 'ja' zeg ik 'het werd zo erg dat ik ben flauwgevallen, David heeft me bewusteloos gevonden'.  'we komen pas morgenochtend weer thuis, red je het wel alleen?' vraagt mijn moeder, 'ja'zeg ik 'ik slaap wel in een hotel ofzo' antwoord ik. 'oke liefje, we bellen je morgenochtend als we thuis zijn, dan kunnen we samen naar de schade kijken en wat dingen regelen'. 'oke, tot morgen' zeg ik en hang op.

'ik laat je dus echt niet in ene hotel slapen' hoor ik achter me, ik draai me geschrokken om en zie David staan. 'wat bedoel je?' vraag ik, 'je komt bij mij slapen, ik laat je niet in een hotel slapen in een vreemde kamer terwijl jen ook gewoon bij mij kan slapen' antwoord David. 'weet je het zeker?' vraag ik 'ik kan ook gewoon naar een hotel gaan , dat vind ik echt niet erg'. 'ik weet het zeker, je komt bij mij slapen' zegt David vastbesloten. ik knik 'oke, maar ik moet nog wel even kleren pakken'.  David knikt en we lopen naar binnen, de politiemannen heeft vingerafdrukken gevonden en gaat nu onderzoeken wie er heeft ingebroken. Als ze weg zijn loop ik naar boven, ik zie dat mijn  kamer ook een grote rotzooi is, ik loop naar mijn kast en zie dat mijn kleren nog wel netjes hangen, ik pak een pyjama, een setje kleren voor vandaag en een setje kleren voor morgen. 'neem ook een bikini mee!' hoor ik David van beneden roepen. ik pak een bikini en stop alles in een tas, snel stop ik ook een doosje met antidepressiva in de tas en neem er één in. Ik loop naar beneden en zie de jongens al op mij wachten, we lopen naar Davids huis en ploffen neer op de bank. 'zo' zucht ik 'dat was een heftige ochtend'. De jongens knikken instemmend, 'maar nu gaan we iets leuks doen!' zegt David vrolijk 'we gaan zwemmen!'.  ik grinnik 'oke, dan ga ik me omkleden en dan kunnen we naar het zwembad'. 'zwembad?' zegt David 'we gaan niet naar het zwembad, ik heb er hier zelf één'. met open mond kijk ik hem aan en de jongens lachen.  'dat is zo gaaf!'roep ik enthousiast, ik ga snel naar boven en doe mijn bikini aan. als ik beneden kom staat David op mij te wachten, hij geeft mij een handdoek en we lopen naar het zwembad waar Mark en John al zijn. het zwembad is in de kleder, als we er zijn springt David gelijk in het water bij de andere jongens. Ik ga eerst op de kan zitten met mijn voeten in het water, geamuseerd kijk ik naar de drie jongens die aan het stoeien zijn, ze proberen elkaar steeds onderwater te drukken. na een paar minuten hebben ze pas door dat ik nog aan de kant zit, met een grote grijns op zijn gezicht zwemt David naar me toe, hij pakt mijn enkels en trekt me in het water. Als ik bovenwater kom zie ik David hard lachen. Ik spat water in zijn gezicht, verontwaardigd kijkt hij me aan en doet het terug. en zo beginnen we een groot watergevecht.
...

 en zo beginnen we een groot watergevecht

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.


Meer Dan Vrienden?(voltooid)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang