31 (einde)

2.7K 96 16
                                    

Ik grinnik en doe mijn make-up. Ook neem ik mijn medicijn in en gaan David en ik beneden wachten totdat we worden opgehaald.

'Ze zijn er!' Roept David als hij door het raam kijkt. We lopen naar buiten en groeten Mark en Fleur terwijl we bij hun in de auto gaan zitten. 'Ik heb er zo zin in!' Zegt Fleur enthousiast. 'Ik ben nog nooit naar een klimpark geweest maar het lijkt mij leuk!' Zeg ik.

Als we bij het klimpark zijn aangekomen krijgen we instructies en dan kunnen we gaan klimmen. 'Kijk hoe hoog ik ben!' Roep ik naar David. Hij is een stuk lager en kijkt lachend om hoog 'ik ben blij dat je het leuk vind'.

Na een dag klimmen ploffen we uitgeput bij David thuis op de bank. 'vandaag was echt leuk' zegt Fleur. 'Ja' zegt Mark 'we moeten vaker op een dubbeldate gaan'. David en ik knikken instemmend. 'Zullen we John, Nicole en Sophie ook uitnodigen? Dan kunnen we een filmavond houden' stelt Fleur voor. 'Ja leuk!' Zeg ik en app de anderen dat ze moeten komen.

Een halfuur later zit iedereen op de bank met bakken chips en popcorn. Ik kijk naar mijn vrienden en vriendje en bedenk me dan dat ik echt gelukkig met ze ben. Ik heb de beste vrienden ooit en ik zou ze voor niets willen ruilen. 'Waarom kijk je zo naar ons?' Haalt John mij uit mijn gedachten. 'Ik ben gewoon blij met jullie als vrienden, ik voel me eindelijk mezelf' zeg ik. 'Ik had nooit gedacht dat wij vrienden zouden worden met "de badboys" zegt Nicole. 'Ja' zegt Sophie 'we zijn allemaal erg verschillend maar toch klikt het tussen ons'. 'Er zijn zelfs stelletjes gekomen door deze groep' zegt Mark terwijl hij Fleur wat dichter tegen zich aantrekt, David trekt mij ook wat dichter zich aan en geeft mij een kus. We zijn hecht, en niets of niemand zal onze band kunnen breken

I made friends with the badboy, ik werd vrienden met de badboy, zelfs meer dan vrienden en dat had ik nooit verwacht.

EINDE

---------------------------
Wauw alweer het einde! Na dit hoofdstuk komt er nog een dankwoord en dan is dit boek klaar!

---------------------------Wauw alweer het einde! Na dit hoofdstuk komt er nog een dankwoord en dan is dit boek klaar!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Meer Dan Vrienden?(voltooid)Where stories live. Discover now