26

2.8K 94 6
                                    

ik kijk naar John en hij steekt zijn duim op, ik steek mijn duim ook op, dit gaat geweldig worden!

Na een leuke dag zwemmen gaan we terug naar het vakantiehuisje. John en ik gaan nu als smoesje naar de winkel zodat we alles voor de date van Mark en Fleur kunnen klaarzetten.

'Heb jij de deken?' Vraag ik aan John. Hij knikt 'ja, ik heb het drinken ook al in het busje liggen'. 'Oké' zeg ik 'laten we dan maar gaan want we hebben nog maar een uur om alles klaar te zetten. We rijden naar het strand en kiezen een mooi plekje uit. John leg de deken neer en ik leg het eten en drinken erop.

'Ze zijn hier al over vijf minuten!' Zegt John, snel leg ik de laatste dingen neer en John en ik gaan in de auto zitten, vanaf hier kunnen we zien wat er allema gebeurt. 'Oh kijk, daar is Mark!' Zeg ik. Mark staat bij de deken en kijkt om zich heen, John had op de deken een blad neer gelegd waar "voor Mark en Fleur" op staat. Fleur komt nu ook aanlopen en ze gaat bij Mark staan, ze praten even met elkaar en wijzen naar de deken. Ze gaan zitten en Mark schenkt wat te drinken in. John en ik blijven nog even naar ze kijken tot we zien dat het goed komt. We rijden terug naar het vakantiehuisje en gaan naar binnen.

'Hoi, waar zijn de boodschappen?' Vraagt David als we de woonkamer binnenlopen. 'We hebben geen boodschappen gehaald' zeg ik. Iedereen kijkt mij vragend aan en ik grinnik 'John en ik hebben een date opgezet voor Mark en Fleur omdat ze elkaar overduidelijk leuk vinden'. 'Daar zijn ze dus naartoe' zegt Nicole 'eerst deed Mark heel geheimzinnig en ging hij weg en daarna Fleur ook'. Ik ga naast David op de bank zitten 'ik hoop dat ze terugkomen als een koppel'. Iedereen knikt instemmend, 'ja, want ze zijn echt schattig samen!' Zegt Sophie. Iedereen lacht en we besluiten om een film te gaan kijken.

Drie uur later komen Mark en Fleur terug, ze lopen hand in hand de woonkamer binnen. 'Zijn jullie samen?!' Vraag ik. Fleur knikt 'ja, maar wie heeft die deken en al die andere spullen klaar gezet?'. John en ik steken onze hand op, 'dat hebben wij gedaan' zegt John 'jullie vonden elkaar duidelijk leuk en toen besloten we jullie te helpen'. Fleur geeft mij een knuffel en Mark geeft John een bro-hug. 'heel erg bedankt' zegt Fleur. 'Geen probleem' grinnik ik 'jullie zjjn schattig samen'. 'Nu David en jij nog' zegt Sophie. Ik voel mijn wangen rood worden, David trekt mij in een knuffel 'dat zien we morgen wel'. We kletsen nog wat verder en dan gaat iedereen naar bed.

'Evi, wakker worden' hoor ik iemand zeggen en ik word zachtjes heen en weer geschud, ik open mijn ogen en zie David staan. 'Wat is er?' Vraag ik. 'We gaan zo naar een dorpje wat verderop' antwoord David. Ik knik en stap uit bed, David verlaat mijn kamer en ik kleed me aan. Als ik de keuken inloop zitten alle jongens al aan tafel, even later komen Sophie en Nicole ook aan tafel zitten en gaan we ontbijten.

'Moet je dat jurkje zien!' Roept Nicole en ze trekt Sophie en mij het winkeltje in. We lopen nu al een uurtje in het dorpje, het is heel schattig hier, er staan allemaal kleine winkeltjes. Nicole pakt het jurkje van het rek als ze hem heeft gevonden en loopt naar de pashokjes. Even later komt ze het hokje uit. 'Wauw Nicole!' Zeg ik. Nicole glimlacht 'ik vind hem echt mooi'. 'Evi! Ik heb voor ons ook een leuk jurkje gevonden!' Roept Sophie, ze loopt naar ons toe en drukt een jurkje in mijn handen. Het is een grijs jurkje dat strak zit waardoor mij figuur duidelijk uitkomt. Ik trek het aan en wil het pashokje uitlopen maar Nicole en Sophie komen al naar binnen. 'David mag jou jurkje nog niet zien, dan kan je hem vanavond aan' zegt Nicole. Ik knik en bekijk mezelf in de spiegel, het jurkje staat me best wel leuk. 'je moet deze echt nemen!' Zegt Sophie 'David gaat dat zeker leuk vinden'. Ik grinnik 'oké ik neem hem, maar ga nu mijn hokje maar weer uit dan kan ik me omkleden'. De meiden lopen mijn pashokje uit en ik trek mijn eigen kleren weer aan. De meiden en ik rekenen onze jurkjes af en we lopen weer naar buiten.

De rest van de dag lopen we door het dorpje, als we terug bij het vakantiehuisje zijn is het tijd om me klaar te maken voor mijn date met David!
...

De rest van de dag lopen we door het dorpje, als we terug bij het vakantiehuisje zijn is het tijd om me klaar te maken voor mijn date met David!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Meer Dan Vrienden?(voltooid)Where stories live. Discover now