21

3K 102 1
                                    

Ik grinnik en ga naast haar zitten, ze start de film en we beginnen aan onze pizza's.

Na de film is het tijd om ons klaar te maken. Ik trek het Jurkje aan wat ik met de meiden heb gekocht terwijl Fleur zich ook omkleed. 'Mag ik alsjeblieft je make-up doen?' Vraagt Fleur smekend. Ik grinnik 'ja is goed, maar niet te veel!'. Fleur schud haar hoofd 'nee, te veel make-up is niet mooi bij jou, niet gemeen bedoelt hoor! Je bent gewoon een natural beauty'. Ik lach verlegen 'dankje, jij bent ook mooi hoor'. 'Dat weet ik' zegt Fleur quasi-arrogant. Ik grinnik en schud afkeurend mijn hoofd. 'Oké, laten we beginnen' zegt Fleur en ze begint aan mijn make-up.

Met open mond kijk ik naar mezelf in de spiegel. 'Wauw, Evi, je ziet er echt mooi uit!' Zegt Fleur, ik knik 'dankje, je kunt echt goed met make-up overweg' zeg ik tegen haar. Fleur glimlacht verlegen 'dankje, ik wil later ook visagiste worden'. 'Dat moet je echt doen!' Zeg ik. Fleur doet haar eigen make-up en dan gaat de bel. We lopen naar beneden en ik open de deur. 'Hoi' zeg ik tegen David. 'hoi, ik heb alle spullen voor het feestje, als we nu alles klaar gaan zetten ,zijn we klaar als de rest komt' zegt David. Fleur en ik stemmem in en we gaan alles klaar zetten.

Ik zet de laatste bak met chips op tafel als Fleur de deur open doet voor de anderen. Ik geef iedereen iets te drinken en we gaan in de woonkamer zitten.  'Het is tijd voor je cadeautje!' Roepen Nicole en Sophie tegelijk. Ik grinnik en krijg allemaal pakketjes in mijn handen gedrukt. Ik open het eerste pakketje, er zit een opblaasbare donut in voor in het water. In de andere pakketjes zitten, strandlakens, slippers en nog meer spullen voor op het strand. 'Die spullen kun je meenemen naar Spanje' zegt David als ik iedereen een knuffel heb gegeven. 'Heel erg bedankt allemaal, maar wisten jullie al dat we naar Spanje zouden gaan?'. Iedereen knikt, 'ja' zegt Mark 'je ouders hebben onze ouders al opgebeld en geregeld dat we mee mogen'.

Het feestje is erg leuk, iedereen is aan het dansen of gewoon aan het kletsen. David trekt mij mee naar de gang, 'wat is er?' Vraag ik aan hem. 'ik wil je gewoon even zeggen dat je er echt prachtig uitziet' zegt David. Ik voel mijn wangen warm worden en kijk weg. David draait mijn hoofd weer naar zich toe door twee vingers onder mijn kin te leggen. 'Hè nu niet verlegen worden' zegt hij. Ik glimlach naar hem en geef hem een knuffel 'Ik ben echt blij dat ik jou heb ontmoet, eindelijk heb ik vrienden die mij accepteren om wie ik ben en wat ik heb'. Ik voel een traan over mijn wang glijden, David veegt de traan van mijn wang 'ik ben blij dat je hier gelukkig bent, ik zal je nooit alleen laten'. David en ik staan nog even in de gang te knuffelen totdat Fleur ons op komt halen. 'Hebben jullie gezoend?' Vraagt Fleur als David al naar de woonkamer is gelopen. Ik kijk haar geschrokken aan 'nee natuurlijk niet, we zijn gewoon vrienden'. Fleur rolt met haar ogen 'ja natuurlijk, ooit zal dat veranderen, jullie zijn te blind om het nu te zien maar jullie passen echt goed bij elkaar'. Ik kuch ongemakkelijk en loop de woonkamer binnen. Achter mij hoor ik Fleur nog grinniken en 'het komt nog wel' mompelen. We gaan weer verder met feesten, na een tijdje word het al heel laat. Ik gaap 'zullen we de boel afbreken en gaan slapen?'. Iedereen knikt instemmend, we ruimen de woonkamer op zodat we er matrassen neer kunnen leggen. Als alles klaar ligt gaan we op de matrassen liggen. 'Dit was echt de beste verjaardag ooit, ik kan niet wachten tot we naar spanje gaan' zeg ik. 'We zijn blij dat je het leuk vond' zegt David die naast mij ligt. 'Ik heb echt zin in spanje' zegt Nicole 'de hele dag aan het strand naar knappe Spaanse jongens kijken'. We grinniken om Nicole en zeggen elkaar welterusten.

Het is al een paar uur verder maar ik kan niet slapen, ik draai me voor de zoveelste keer om. Ik kijk naar David en zie dat hij ook nog wakker is, 'kan je niet slapen?' vraagt hij. Ik knik en zucht. David schuift zich naar mij toe en legt zijn arm om mijn middel. 'Zo moet het vast wel lukken' fluistert. David in mijn oor. Ik leg mijn hoofd op zijn borst en sluit mijn ogen, na een paar minuten val ik in slaap in Davids armen.
...

 Ik leg mijn hoofd op zijn borst en sluit mijn ogen, na een paar minuten val ik in slaap in Davids armen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Meer Dan Vrienden?(voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu