27

2.8K 93 7
                                    

De rest van de dag lopen we door het dorpje, als we terug bij het vakantiehuisje zijn is het tijd om me klaar te maken voor mijn date met David!

Ik zucht en kijk naar mezelf in de spiegel, ik heb mijn nieuwe jurkje aan en Fleur heeft mijn make-up gedaan. 'David staat beneden op je te wachten' zegt Mark die mijn kamer binnen komt lopen, hij loopt naar Fleur en pakt haar hand, ze lopen de trap af en ik loop achter ze aan. 'David wacht in de woonkamer' zegt Mark en hij loopt met Fleur naar de keuken. Zenuwachtig ga ik de woonkamer binnen. 'Wauw' zegt David als hij mij ziet 'je ziet er prachtig uit'. Ik voel mijn wangen warm worden en glimlach 'jij ziet er anders ook niet verkeerd uit hoor'. David heeft een pak aan, het staat hem echt heel goed. 'zullen we gaan?' Vraagt David terwijl hij zijn hand naar mij uitsteekt. Ik knik en pak zijn hand vast. We lopen naar buiten en daar staat een taxi klaar. 'waarom een taxi?' Vraag ik. 'Omdat ik vanavond wel een slokje alcohol lus' antwoord David grinnikend. Ik lach en stap in de taxi, David komt naast me zitten en de taxi rijd weg.

Na een kwartier gereden te hebben zijn we bij onze bestemming. David stapt uit en houdt de deur voor mij open. Als ik uit de auto ben gestapt pakt David mijn hand en lopen we een restaurant binnen, het is hier prachtig! De tafels zijn versierd met rode servetten en ook de rest van het restaurant heeft rode details. 'het is hier prachtig David' zeg ik. David glimlacht 'net zoals jij'. Ik bloos 'dat was zo cliché maar ook super schattig'. Er komt een serveerster en ze wijst ons een tafel aan. David schuift voor mij een stoel naar achteren en ik ga zitten, als hij ook zit komt de serveerster om te vragen wat we willen drinken. 'Ik wil een glas wijn' zegt David. 'En ik een cola alsjeblieft' zeg ik en de serveerster loopt weg. 'Ik wist niet dat jij wijn lust' zeg ik tegen David. 'Mijn tante heeft mij ooit wijn laten proeven en ik vond het meteen lekker' zegt hij. Ik knik en de serveerster komt terug met ons drinken. We bestellen ons eten en kletsen en drinken totdat ons eten komt. Ik neem een hap van mijn zalm 'mmmh, dit is zo lekker!'. David grinnikt 'ik ben blij dat je het lekker vind'.

Als we ons eten op hebben gaat David betalen, ik wacht bij de uitgang en even later komt David naar mij toelopen 'zullen we een stukje gaan wandelen?'. 'Ja is goed' zeg ik en we lopen naar buiten. Hand in hand lopen we door de straten van spanje tot we bij een grasveldje uitkomen. David stopt met lopen en komt voor mij staan, hij pakt allebei mijn handen vast en haalt diep adem 'Lieve Evi, we begonnen als vrienden en ik ben blij dat ik je ooit heb ontmoet, maar ik wil meer dan vrienden zijn, ik vind je leuk en daarom wil ik vragen of je mijn vriendin wil zijn'. Mijn mond valt open bij Davids worden. Ik vlieg hem om de hals 'ik wil heel graag je vriendin zijn'. David tilt mij op en draait een rondje, hij zet me neer en drukt zijn lippen op die van mij. Als we ons terugtrekken pakt David mijn hand weer vast 'kom, laten we teruggaan naar het vakantiehuisje'. Ik knik en we roepen een taxi, de taxi rijd ons daar huis.

Hand in hand lopen we de woonkamer van het vakantiehuisje binnen. 'Ik wist het!' Roept Fleur als ze ons ziet. John en Mark kijken niet-begrijpend naar de meiden als ze beginnen te juichen. 'Wat wist je?' Vraagt Mark aan Fleur. Ze rolt met haar ogen 'David en Evi zijn een stel, slimmerik'. 'ooh' zeggen Mark en John 'gefeliciteerd!'. David en ik lachen en gaan bij de rest op de bank zitten.

'ik ga naar bed' zeg ik gapend als ik de meiden uitgebreid over de date heb verteld. 'Ik ga ook' zegt David en we lopen samen naar boven. David blijft twijfelend bij zijn deur staan 'wil..je..uh..al bij mij slapen of...uh..vind je dat al te snel gaan?'. Ik glimlach om zijn verlegenheid, ik loop naar hem toe en geef hem een kus 'ik zou graag bij je willen slapen'. David glimlacht opgelucht 'oké'. 'Ik trek even mijn pyjama aan en dan kom ik naar jou' zeg ik. David knikt en loopt zijn kamer in. Ik loop mijn eigen kamer in en trek een hempje en pyjama-broekje aan. Als ik Davids kamer binnenloop ligt hij al in bed, ik ga naast hem liggen en hij trekt mij in zijn armen. 'Weltrusten' zeg ik, 'welterusten' zegt David terug en hij geeft mij een kus op mijn voorhoofd.
...

 'Weltrusten' zeg ik, 'welterusten' zegt David terug en hij geeft mij een kus op mijn voorhoofd

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Meer Dan Vrienden?(voltooid)Where stories live. Discover now