Глава девета

957 45 0
                                    

Гледната точка на Мелъди:
/Две седмици по-късно/
   Във всяка една връзка има момент, в който двамата влюбени трябва да се разделят за известно време. В моята този момент настъпи. Тайлър трябваше да замине за Стокхолм и да остане там в продължение на три седмици. Приемах го изключително тежко, защото ние едва се събрахме. Успяхме да се насладим на щастието си само за месец преди работата му да го отнеме от мен. Въпреки всичко го разбирах и го подкрепях. Не бих казала, че щях да тъгувам вкъщи, защото аз също имах планове. Хубавото на това да си в университета е това, че дават ваканции с повод и без повод. Предстоеше една такава и макар че щеше да трае само седмица с Ария и Скарлет си бяхме направили планове още от преди началото на първия семестър. Щяхме да пътуваме до Пуерто Лобос. Това беше курорт в Мексико, който се намираше нито много близо, нито много далече от границата. Именно това обещание беше причината, поради която нямаше да прекарам тази една седмица в Стокхолм с приятеля си. Той също прояви разбиране и заедно стигнахме до споразумението, че ще се чуваме или ще си пишем всеки ден.
   Днес беше денят на заминаването ни. Тайлър щеше да се качи на самолета за Европа, а аз и момичета на колата на Ария. Разбира се първо ме очакваше събиране на багаж. Беше едва пет сутринта, но все още имах да подреждам някои неща в куфарите си. Макар че отивахме само за седмица, всичко в апартамента ми преливаше. Снощи Ноа едва не се спъна в една от обувките ми, които бяха пръснати из стаята ми. Планът беше Тайлър да ме вземе оттук в седем, да отидем на летището, за да се сбогуваме, а минути след това Ария и Скарлет щяха да дойдат да ме вземат и трите потегляхме към Мексико.
   Когато се събудих първата ми работа беше да се приведа в нормален вид. Взех си душ, измих зъбите си, а след това изсуших и сресах косата си. Върнах се обратно в стаята си и имах тежката задача да избера с какво ще пътувам. Трябваше да избера нещо из между дрехите, които нямаше да се озоват в някой от куфарите ми. Накрая се спрях на едни къси панталонки, бяла тениска с надпис и бели кецове. Вдигнах косата си на опашка и сложих малко грим. Прибрах телефона, паспорта и парите в чантичката си и се заех с това да доопаковам куфарите си. Отне ми известно време, но в крайна сметка натъпках всичко, стараейки се да не се измачка разбира се. И това бяха само дрехите. Да не говорим за това как побрах козметиката, обувките и аксесоарите си. Костваше ми много усилия, но се справих. Оставаше половин час преди Тайлър да се появи, а това означаваше, че ще мога да закуся нещо. Все още имаше палачинки от вчерашната закуска, която брат ми приготви. Как не ги е излапал досега? Извадих течния шоколад от хладилника и се настаних на един от високите столове край плота.
   След обилната и вредна закуска измих съдовете и прибрах всичко, което използвах. В този момент на вратата се звънна. Предположих, че е Тайлър и направо взех чантата си. Отворих и както очаквах той беше там.

Love Triangle (BG Fanfiction)Where stories live. Discover now