6. BÖLÜM:"O BİR HE-MAN"

155 29 14
                                    

Merhaba, arkadaşlar. Değerli beğenileriniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Bayram sonrası yeni bölümle karşınızdayım.

Keyifli okumalar.

Tam da istediğim gibi olmuştu. Herkes, tüm dinleyicilerim yine bana tam destekti, yani Burak ve Yağmur aşkını gerçekte de istiyorlardı. Gerçi sarışın bir engelimiz vardı ama ben bu ufak ayrıntıyı dinleyicilerime söyleyerek onları üzmek istemiyordum.

"O kadar tatlısınız ki,sizinle olmak beni aşırı mutlu ediyor.Samimi yorumlarınız için teşekkür ederim. Bizim barışmamızı isteyenlerin yanında istemeyenler de var tabii. Herkesin fikrine saygılıyız tabii, değil mi? Bir de inatçı bir kesim var ki, onlar da Burak'ı nasıl bulduğumuzu soruyorlar."

Anılar beni gülümsetti. Konuşmaya devam ettim. "Tamam arkadaşlar, sözüm süz. Başlıyorum. Ama hadi, size bana kahve ısmarlatma şansı tanıyorum. Eskiler bilir, ben o gün hangi şarkıları çalmıştım? Bilen üç kişi ve familydontendwithblood'a benden kahve."

Şarkıları ayarlamaya giriştiğimde Mete hala bana ağzı açık bakıyordu. 

En son haline dayanamayıp sordum. "Ne oldu?" Tabii hali o kadar komikti ki gülmeden konuşamamıştım.

"Burak kim? Sen neler yaptın kızım? Bir şey anladıysam Arap olayım."

Eh, konuşunca en azından koca açık ağızlı şaşkın hali düzelmişti. Bu da gülmeden cevap verebileceğim anlamına geliyordu.

Şarkıları sıraya dizip yüzüne baktım. Sarışın bir delikanlı ve gayet tarz bir insandı aslında. "Bir, sana Araplık olmaz, alınma."dedim.

"Oh, aman, çok rahatladım Yağmur." Hala benden bir cevap bekliyordu.

Sonunda dayanamayıp, "Beni dinle, öğrenirsin şimdi her şeyi." dedim. Kafasını iki yana sallasa da mecburdu buna. 

Boşluktan faydalanarak şarkımın sesini açıp devam ettim bir süre.

AYLİN ASLIM - BEN KALENDER MEŞREBİM

Şarkının sözlerine yorum yaparak başladım tekrar konuşmaya. "Yok yok, biz şirin olsun demedik, merak etmeyin *kahkaha efekti*."

Mesajlara bakarken konuşmaya devam ettim. "Benim, dinleyicilerimi gerçekten tebrik etmem gerekiyor. Efsanesiniz! Bu kadar doğru yanıt beklemiyordum doğrusu. O yüzden mecburen ilk üç kişiyi seçiyorum arkadaşlar."

"İlki kendisini beklediğim pijamaterliktelevizyon. Sen çıkmasan zaten ben bu işi bırakırdım. İkinci talihlimiz... Legendwaitforitdary ki kendisi en sevdiğim kullanıcı isimlerinden. Üçüncüsü de seviyorsamkimene. Geriye kalan herkesten çok özür dilerim. Dünyadaki kahveler bitene kadar hepinizle görüşeceğim canlarım, söz."

Asıl konuya gireceğim için gergindim ama artık bir yerden başlamam gerekiyordu. "Şimdi velhasıl kelam, ben bundan tam iki yıl önce bu radyoda işe başladım ve farkında olduğunuz üzere gece yayını yapmaktayım *alkış efekti*."

"Hep belirli bir kesim dinleyicim oldu başlarda. Biz de haliyle çok sıkı dost olduk. Ne dedikodu yaptığımız günler oldu, bilemezsiniz. O günleri çok özlüyorum."

"Şaka şaka. Tamam, efsane günlerdi ama biz hep mükemmeliz gençler. Nice efsane gecelere, kaldır bardakları, kaldır kaldır." 

Mete'ye aldırmadan bardağımı havaya kaldırdım ve göremesem de bana eşlik eden binlerce insanın bardağına tokuşturdum kupamı.

HAYAL RADYOSUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin