17. BÖLÜM "BİR YOLA BERABER ÇIKTIYSAN ARTIK HEP BERABERSİNDİR."

59 14 5
                                    

"İyi akşamlar millet, ben Yağmur ve en sevdiğim mevsim yaz. Bugün buraya sağ salim gelebilmek için neler atlattım, bilseniz bu yayını kaçırmazsınız. Ya da anlatacaklarımı bilseniz de kaçırmazsınız. Çünkü bugün Burak'la nasıl kendi radyomu dinlediğimizi, okulu, her bir şeyleri anlatacağım. Hadi toplaşın bakalım yamacıma.

MURAT DALKILIÇ - KIRK YILDA BİR GİBİSİN

Mete güya o motoru yavaş kullanmıştı ama ben mide bulantımı geçirmek için mercanköşk  içiyordum. Tabii ki bu saatte mercanköşk bulmak için debelenmişti fazlasıyla ancak hak etmişti. Yüzünü görseniz bu durumdan memnun bile diyebilirdiniz. Neymiş efendim bana motor sürmeyi öğretecekmiş. Hayır, Hale değil mi onu bayıltan, tabii gücü ona yetmedi. Neyseki yayın saatine kadar bulup yetişmişti de yayınım aksamamıştı. Şimdi de Serdar abinin odasından beni dinliyordu, yanımda oturması ihtimaline karşı üstüne kusmaktan çekinmeyeceğimi söylemiştim çünkü. Yapardım, biliyordu. 

"Evet güzel insanlar bu şarkıyı sizlere armağan ediyorum. Gece gece demeyip kalkıp geldiğiniz için, bu sesi bütün gece dinlemeniz rağmen sıkılmadığınız için, güzel gönülleriniz için, hepiniz benim nazarımda kırk yılda bir gibisiniz. Şuraya bir de alkış efekti alalım bakalım *alkışefekti*. Evet, biraz fazla enerjiğim bugün çünkü çok güzel bir not aldım burada ismini defalarca söylediğim kişiden. Yaşananlara rağmen beni hala dinliyormuş, anılarımızı tekrar tekrar siz ve benimle yaşıyormuş. Şarkıda Murat Dalkılıç'ın dediği gibi, "Geçmişindeki hikaye beni üzmez Nasılsa yenisini yazıyoruz artık." *gülme efekti* Gerçi geçmişinde de ben varım ya olsun ne demiş Barney Stinson? Not: Bu kısım sana geliyor legendwaitforitdary. New is always better. "

Gerçekten beni dinlediğini bilmek ve Hale'nin yanımda olması benim anlattıklarıma daha da sıkı sarılmamı sağlamıştı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Gerçekten beni dinlediğini bilmek ve Hale'nin yanımda olması benim anlattıklarıma daha da sıkı sarılmamı sağlamıştı. Bugün bizi güzel anlatacaktım. Madem benim bir şansım vardı, onu da çok  güzel kullanacaktım. 

Hadi kızım Yağmur, hadi. 

"Şimdi canım dinleyenler elbette ki aranızda dün gelemeyenler olmuştur. Gelen arkadaşlar benden devam hikayesi istediler, ben de kıramadım ama sizi unuttum mu? ASLA! Yayın başlamadan her kelimemle radyomuzun sitesine anıyı işledim. Bugünlük orada kalacak. Ben bir beş dakika ara vereyim, siz de okuyup gelin, olur mu? Size ipucu: Burak yine beni şaşırttı, hem de iki kadınla."

HAYAL RADYOSUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin