9.BÖLÜM ''ZAMANI DURDURMA SİHRİ''

119 28 38
                                    

Uyandığımda salondaki koltuktayım. Gece düşüncelerimin arasına o kadar çok sıkışıp kalmıştım ki kafamı yastığa bıraktığım bir an uyuyuvermiştim.

Uzanıp sehpadaki telefonumu aldığımda saatin bir olduğunu gördüm. Gece yayını iyiydi hoştu da asla memurların öğle arasına çıktığına kadar ki vakti yaşayamıyordum. Ben o arada kapalı modda oluyordum.

İnterneti açıp öylece aylak aylak takılmak istedim. Böyle keşke kimse arayıp sormasa, varlığım unutulsa... En azından ben isteyene kadar.

''Söyle Perihan Teyze, yok mu böyle bir sihir?''

Sanırım birileri beni duydu. Çünkü telefonumun tam şu an çalması hiç normal değil.

Ekranda sadece sayılar vardı. Demek ki kaydetmemiştim. Hımm, demek ki sevmiyorum. Hayır, seviyor olsam ne diye kayıt etmeyeyim, değil mi?

Akıl ve mantığıma dayanarak bu telefonu açmadımm. Kendime gelmek için televizyonu açtım ve müzik kanallarında gezinmeye başlıyorum.

''Hadi bakalım okus pokus. Bana ordan bir kulak pası silus.''

Sinan Akçıl-Tabi tabi...

Sinan Akçıl mı, cidden mi? Bir şeyleri yanlış söyledim demek ki.

Hah, tabii ya, el hareketi.

''Tamam şimdi olacak.'' diyerek tek elimle müthiş sihir hareketleri yapmaya başladım. ''Adabra kadabra. Yap bana bir güzellik da.''

Buray-Mecnun.

Eh işte fena değil. Kafiye yapmak için ağız yapmasaydım daha iyi olabilirdi. ''Hadi kızım Yağmur, sen bir Potterhead'sin.''

Lily ve James'in kemikleri sızlamasın ya da Yüce Dumbledore'a ayıp olmasın diyerek kumandayı asam yapmaya karar verdim. ''Expecto Patronum.'' diyerek çıkan enerjiden korunmak için diğer kolumla gözümü kapadım.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ajda Pekkan-Sana Neler Edeceğim

Ne hayrın dokunur
Ne bir şey umulur
Elinden uçanla
Bir kaçan kurtulur
Bugün seversin
Yarın unutulur
Seveceğim
Gezeceğim
Görürsün sana neler edeceğim
Bir yerine
Bin cezayla
Hakkından geleceğim senin
Kolla kendini
Sıra bana geldi
Kadının fenni
Erkekleri yendi
Bak zaman değişti
Sabırlar tükendi
Yalvarmak çok eskidendi.


''Yaşa be Rowling. Sen olmasan Ajda Ablaya nasıl denk gelecektim ki.''

Muhteşem şarkıma eşlik ederek önce bir elimi, yüzümü yıkadım. ''Seveceğim, gezeceğim, görürsün sana neler edeceğim Burak Bey.''

HAYAL RADYOSUWhere stories live. Discover now