ninety

1.7K 274 95
                                    

джимин лежеше по корем на леглото си с вързани ръце и крака. замръзваше, защото нямаше никаква дреха върху себе си. трепереше. и от студ, и от страх.

- е, готов ли си да си поиграем? - попита го чонгкук, след което удари силно голото му дупе. това накара джимин да изкимти от болка.

- м-моля те.... остави ме... - джимин едва говореше, гласът му бе прегракнал, защото от час не спираше да плаче. - и-искам при юнги..

чонгкук се усмихна  и стисна бузите му силно, карайки го да го погледне. - няма как да те оставя, още не съм се позабавлявал достатъчно.

той пусна лицето на джимин, който изскимтя. чонгкук се усмихна самодоволно, след което още един път удари дупето на малкия, който още веднъж изстена от болка. искаше толкова силно да избута чонгкук от себе си, но бе слаб, не си усещаше тялото. болката, която изпитваше, бе отвратителна. 

останалите два часа се изминаха така - чонгкук брутално изнасилваше малкия джимин, който не спираше да плаче и да вика за помощ, но без успех. никой не го чуваше, а и чонгкук запушваше устата му от време на време.

накрая той остави джимин  да лежи на леглото, свит на топка, като по цялото си тяло имаше синини и семенна течност. облече се набързо и си тръгна задоволен, без да каже нищо повече на малкия.

джимин, останал вече сам в стаята, сви ръцете си в юмрук и опита да изтрие сълзите си. пресегна се и взе телефона си от нощното шкафче, след което бързо отвори първата снимка на юнги, която имаше запазена в галерията. пристисна телефона до гърдите си и затвори очи, заспивайки почти веднага.

BESTIES , YOONMINWhere stories live. Discover now