Глава 26 🔞

6.4K 170 5
                                    

🔞ВНИМАНИЕ!!! В ТАЗИ ГЛАВА ЩЕ ИМА ЧАСТИЧЕН СМУТ!!! Четете на своя отговорност.🔞

Когато седнахме на тревата той отвори кошницата и изкара два подноса, похлупени с кръгъл капак. Отвори го и направо ми потекоха лигите. На чиния бяха сервирани спагети болинезе и от тях излизаше пара. Стоях ококорена и гледах чинията.

- Не занех каква храна обичаш и за това реших да заложа на сигурно. - той замълча и ме погледна. - Да не би да не обичаш?! Ох, знаех си, че нещо ще объркам. Ох! - започна да прокарва нервно ръка през косата си. Изправи се и започна да крачи наляво, надясно и да ругае.

- Камерън! - изправих се и го хванах за ръката. - Успокой се! И най-важното СПРИ ДА СИ ВТЪЛПЯВАШ НЕЩА, КОИТО НЕ СЪМ КАЗАЛА! - казах сериозно и го погледнах в очите. Поех си дълбоко въздух и продължих. - Много обичам спагети. Това ми е едно от най-любимите яденета след шоколада, разбира се! - изкикотих се.

Той ми се усмихна и ме придърпа към себе си. Прегърна ме силно, притискайки ме към гърдите си. Зарови нос в косата ми и вдиша дълбоко. Повдигнах глава и облизах устни. Направих го главно, защото бях гладна, но той явно реши друго. Приближи лице към моето и ме целуна. В началото бях леко скована, но след като се усетих веднага вплетох пръсти в косата му и я подръпнах. Той издаде стон, когато я подръпнах по-силно.

Когато се разделихме, той дишаше по-тежко от мен. Усмихнах се. Вече знаех едно негово слабо място. Хвана ме пак за ръката и седнахме да ядем.

Докато ядяхме си говорехме за живота си преди университета.

- Разкажи ми за семейството си. - каза Кам.

- Ъм... - преглътнах шумно.

- Какво има?

- Ами аз... не ми се говори за това - казах тихо и погледнах встрани.

- Оу... извинявай Роуз. Не исках да те разтроя. - каза той и ме хвана нежно за ръката.

- Не е това. Просто ме е срам - казах и се обърнах към него. Той ми се усмихна нежно и ме придърпа към гърдите си.

Долепи гърба ми към гърдите си и ме обви с ръце. Мълчахме така поне десет минути.

- Яде ли ти се десерт? - попита ме той и усетих усмивката

- Ъм, зависи какъв. - изкикотих се.

Той се размърда иззад мен и изкара от кошницата кутия пълна с ягоди, покрити с шоколад.

Just friendsWhere stories live. Discover now