Глава 8

2.9K 96 10
                                    

Имах чувството, че Кам флиртуваше с мен. Докато бяхме в магазина ме гледаше така, сякаш аз бях неговата плячка и най-сетне ме беше хванал. В очите му имаше от онези пламъчета, които подсказваха повдигнатото му настроение. Дали знаеш, че до сега се опитвах да се скрия от него? О Боже, дали ме беше видял как надничам зад ъглите?! Мислено се цапнах по челото. Възвърнах самообладанието си и го погледнах сериозно.

- Какво правиш тук, Кам? - минах директно на въпроса, защото нямах желание да овъртам.

И тогава той каза това, което най-малко очаквах, но дълбоко в себе си най-много исках да чуя.

- Дойдох за теб!

Преглътнах. Сърцето ми забърза ритъма си и сякаш щеше да изкочи от гърдите ми. В точно този момент исках да скоча към него, той да ме хване, да заровя лице в гърдите му и да вдишам аромата му. Да му кажа, че му прощавам и че искам всичко да е както си беше, сякаш нищо не се случило.

Но нещо се беше случило. И колкото и да ми се искаше не можех да го пренебрегна. Колкото и да исках не можех да се правя, че нищо не е станало. Не казвам, че само той беше виновен за случилото се. И аз бях. И точно заради тези последни събития и многото нощи, в които плачех докато заспя, не можех да си позволя този лукс да си въобразявам, че всичко е забравено.

- Камерън, престани. - срязой го рязко. Не исках да флиртува с мен. Той знаеше какъв ефект имаше цялото му присъствие към мен, особено когато флиртуваше. - Защо наистина си тук?

Той въздъхна и прокара ръка през така или иначе разрошената му коса. Тя изглеждаше сякаш я е разрошвал цял ден. Исках просто да вплета пръсти там и да я оправя. Сърбяха ме ръцете да го направя. Спрях да мисля за толкова секски разрошената му коса, много ми беше трудно. Съсредоточих се върху това, което щеше да ми каже.

- Нейт и Нели ще се женят след няколко дни. Тя е родом от тук, за това решиха да направят сватбата в къщата на родителите и'. Аз съм му кум. Бях забравил, че е тук. Онзи ден той ми се обади да ми напомни. Аз бях тотално забравил. След всичко, което се случи в последната седмица... И когато той ми каза, че ще е тук в Детройт хванх първия полет и дойдох. Знаех, че си тук и...

- Чакай, чакай, какво?! Знаел си, че съм тук? От кого?

Още като го попитах знаех отговора.

Just friendsWhere stories live. Discover now