Глава 13(последна)

4.1K 112 1
                                    


~Шест месеца по късно~

Стоях пред огледалото и се приготвях за годежното парти на Джордан. Още не можех да повярвам, че се омъжва. Помня как ми се обади онази сутрин и ми изпищя в ухото, че Маркъс и' е предложил. Веднага, когато се върна с него от дома на родителите му, излязохме на по кафе. Оказа се, че за това Маркъс я беше завел при тях. Не само за да се запознаят, а и за да и' предложи. В деня на предложението родителите на Джей също са се появили. Маркъс им се е бил обадил. Тя беше на седмото небе. Той и' беше взел елегантен и нежен пръстен, но и едновременно не беше помпозен, точно като за нея.

През последните няколко месеца и' бях помогнала да организира сватбата

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

През последните няколко месеца и' бях помогнала да организира сватбата. Бях се разплакала, от щастие разбира се, когато ме помоли да и' бъда кума. Маркъс също беше попитал Кам да му е кум. Получаваше се перфектно.

Организацията на сватбата вървеше страхотно. Те не бързаха да се женят. Обичаха се и това за тях беше най-важното. Обаче за няколко месеца всичко беше готово и те не можеха да са по-щастливи. С Джей бяхме ходили на толкова проби за рокли, но най-накрая тя намери перфектната. Имаше дантелени цветя по горната част на роклята и по ръкавите. Беше дълга до пода, но не се влачеше след нея. Беше точно в нейн стил.

Пригладих черната си рокля и въздъхнах

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Пригладих черната си рокля и въздъхнах. Щяхме да ходим на клуб да отпразнуваме последната вечер на Джей като неомъжена жена. Първоначално си мислех, че роклята разкрива твърде много, но Джей ме увери, че е чудесна. Обух си високите токчета и бях готова.

Just friendsWhere stories live. Discover now