⚠️Глава 3🔞⚠️

4.9K 134 11
                                    

⚠️🔞 Здравейте. В тази глава смутът ще е по-сериозен от другите, които съм писала и ще има нецензорни думи. Четете на своя отговорност!⚠️

Влязохме в спалнята и той ме пусна на леглото. Изкикотих се при ядосаното му изражение. Очертанията на твърдият му член си личаха много ясно през анцунга му.

- Искаш да играем ли? - попита той и свали тениската си. Прехапах устна и кимнах.

Той се надвеси над мен и се облиза.

- Е, Роуз трябва да ти призная - той ме целуна по врата - че от доста отдавна - целуна ме по брадичката- искам да те опитам - смигна ми и ме целуна.

Бях шокирана. Да ме опита? Какво би трябвало да значи това?!Изстенах, когато усетих ръката му да ме търка през бельото ми. Той ми се ухили, започна да търка клитора ми бавно през бикините ми, а аз отметнах глава назад и изстенах.

- Толкова си податлива на допир. Вече си мокра, даже през бельото ти мога да го усетя. - той прошепна в ухото ми.

Той спря и ме съблече. Започна да целува тялото ми, като отдели известно време на зърната ми, докато станаха твърди. Изстенвах от време на време тихо.

Разтвори краката ми, като главата му беше толкова близо до интимната ми област.

- Толкова си мокра! - ухили ми се той, а аз се изчервих.

Целуна вътрешната част на лявото ми бедро, а после и на дясното.

- Аах - казах, когато усетих дъха му върху вагината си.

Той рязко засмука клитора ми, а аз изстенах шумно от рязкото чувство на възбуда. Усетих пръстът му да прави нежни кръгчета около входа ми. Когато го вкара, изстенах и отметнах глава.

Несъзнателно бях вплела ръце в косата му и я подръпвах. Той започна да движи пръста си бавно в мен, а аз пъшках и стенех с всяко вкарване.

- Толкова си сладка! - каза и вкара втори.

Започна да ги движи бързо и да смуче силно. Скоро бедрата ми се тресяха от възбуда. Когато започнах да надигам ханш, той се ухили и... спря! За моя изненада спря!

- Защо? - попитах задъхано. Дори и да не бях уточнила за какво говоря, той ме разбра.

Той нищо не каза. Целуна ме и дори не разбрах, че се съблякъл, докато не се протегна към шкафа, за да вземе кондом. Разделихме се за миг, докато си го сложи, а после се върна на устните ми. Изстенах в устата му, когато той ме изпълни.Чувството беше още по-върховно от първия път. Когато приключихме имах нужда от заслужена доза сън.

~няколко часа по-късно~

Когато се върнах в квартирата, намерих Джордан да си събира багажа.

~A.N.~
Съжалявам, че не аъм публикувала глави от около 4 месеца.
Извинявам се и за нецензурните думи. Предполагам, че в скоро време няма да има пак толкова много, тъй като искам да наблегна поввче на чувствата им един към друг, а не само на първичното привличане.

Гласувайте и коментирайте. Благодаря, че четете историята ми! ❤❤❤❤

Just friendsWhere stories live. Discover now