Informace

1.3K 62 111
                                    

Rádi (rády) uděláme recenzi na váš příběh. Jediné omezení, které máme je, že příběh musí být buď dokončený, nebo s alespoň 15 kapitolami. Důvod je jasný. Nemá cenu dělat recenzi na něco, kde ještě ani nedošlo k hlavní zápletce.

~nebo~

Pokud je příběh kratší a vy žádáte o recenzi jen jako radu, zda má cenu pokračovat v psaní, napište to tam, jinak vaši žádost nepřijímám. Jinak tyto krátké recenze mívají přednost, protože nezaberou mnoho času.

Přihlášky prosím pište jen pod tuto kapitolu! Kdo se pak v tom má vyznat, že jo.

Přihláška by měla vypadat nějak takhle:

1) Jméno přiběhu:
2) Kategorie příběhu (tu co máte určenou u popisu příběhu, takže žádné rozepisování, jedno dvě slova a dost)
3) Děj - tady se můžete rozepsat, ale jen ve zkratce, co si pod tím máme představit
4) Zda je dokončený a kolik má kapitol, případně pokud nám prostě chcete sdělit něco okolo toho.

Že vás bereme na vědomí poznáte tak, že vám odpovíme na komentář a přidáme váš příběh na seznam příběhů.

Doufám, že o naše recenze bude zájem a že si budeme moct přečíst nějaké ty zajímavé knížečky.

Hotové žádosti mažu aby nebyl bordel, tak se nedivte když tak.. takže pokud vás zajímá, jak dlouhá je fronta: 1) to píšu do popisku knihy, 2) všechny ty komentáre tady teprve čekají.  (Nicméně jejich počet se nemusí shodovat s délkou fronty - lidé nám pïší i do SZ. Takže se řiďte číslem v popisu knihy.)

Je to opatření i pro vás, protože mne osobně, když jsem hledala recenzi, dost štvalo těch 150 komentářů a nebavilo mne zjišťovat, zda je fronta dlouhá nebo ne a zda má teda vůbec cenu zažádat.

Poznáte to i tak, že jakmile fronta přesáhne 10 lidí, knihu pozastavím a rozeběhnu hned, jak se dostanu na 5.
V DOBĚ KDY JE KNIHA POZASTAVENA MAŽEME VŠECHNY NOVÉ ŽÁDOSTI! Proto si knihu přidejte do knihovny, sledujte stav fronty v popisku a zažádejte až když knihu znovu otevřeme. Na žádosti v zavřené knize vám nikdo neodpoví ani se k ní nevrátí, bude smazána. Je to proto, aby pak fronta nebyla moc  dlouhá a s ní i čekací doba ostatních lidí. Děkuji.

Za své názory se omlouvat nebudu! Pokud autor bude mít k něčemu co říct, jsem otevřená diskuzi, ale rozhodně se nebudu omlouvat za to, že se mi kniha nelíbí. (Obávám se, že u recenze na Smrtící temnotu se pan autor lehce urazil. Ta diskuze je sice zajímavá, ale další takovou nemám zapotřebí)
Děkuji.

A to už je opravdu vše.

Vaše Kancha❤
Z týmu PrvníPomoc😉

UZAVŘENO: Recenze 2018/2019Where stories live. Discover now