#09 My Prince

148 12 5
                                    

Autorka:Karolina__Holcova
Recenze: ainoigih (Kancha😆)

Cover:

Popis nevím, zápletka se zatím neprojevila, takže nejde moc říct

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Popis nevím, zápletka se zatím neprojevila, takže nejde moc říct. Fanouška HP dost možná zaujme. Já jím nejsem, tak nevím jistě.

Cover bych řekla není nutné měnit, i když to není nic extra. Určitě by to šlo lépe (nějak víc zajímavě) ale jak říkám, nutné to není... tohle fakt není můj obor XD

Vzhledem k tomu, že je kniha teprve na samém začátku, nemůžu hodnotit přímo zápletku, takže přejděme rovnou k technickým věcem:

Styl psaní není špatný. Je čitelný - nicméně nemastný, neslaný. Možná je to i tím, že jsi toho asi zatím moc nenapsala (beru podle profilu, samozřejmě nevím jak to máš jinde). Zkrátka časem si vypěstuješ svůj styl, který hned každý pozná a který učiní z tvých knih něco zajímavějšího (Terry Pratchett, J. K. Rawling a pod.) Nicméně to je otázkou času. To teď hned ani nemůžeš změnit.

Pravopis: není to zas tak zlé (nekoukám přímo na pravopis, jen na ty hrůzy a ty tam moc nejsou), jen si pamatuj, že za každou čárkou je mezera.

Tohle mě ale opravdu rozesmálo:

Tohle mě ale opravdu rozesmálo:

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Pozřít ne prosím. Když už tak uzřít, nebo zřít. Ale pozřít znamená sníst XD nevim jestli je to omyl z tvé strany, nebo jen automatická oprava, ale je to vtipný.

Dále pak: je oblíbeným zvykem dávat každou přímou řeč na nový řádek. Vypadá to mnohem lépe a člověk se i líp vyzná v tom, kdo mluví...

Příběh, jak jsem řekla, nemůžu hodnotit, snad jen, že je trochu uspěchaný. Navíc některé věci tam jsou dost zbytečné. Např. odstavec o tom, jak udělala nějaký lektvar a šla zpět na pokoj, byl vlastně úplně k ničemu. Výsledkem poté je, že se kniha jeví nudná. Popisy atd. určitě nutné jsou, ale některé události ne.

Také je tam na můj vkus až moc jmen najednou. Postavy by se možná měly přidávat víc postupně, protože takhle jsem absolutně nevěděla, kdo je kdo.

A poslední co mi přišlo trochu zvláštní: že má napsat esej na nějaké téma, hned po druhé hodině. To je možná opravdu trochu moc uspěchané.

Dotaz, má-li cenu pokračovat, nemám moc ráda. Nejedná se o přímo shit, tak klidně pokračuj - wattpad tím nezamoříš. Záleží na tom, co od knihy očekáváš. V tomto stadiu ti asi můžu slíbit, že si to pár lidí přečte, ale nic moc. Jak to bude po upravení, to už teprve nemůžu vědět.

Kniha je prostě průměrná, stejně jako cover☺ takže na otázku ti asi neodpovím. Ale být tebou pokračuju. Už jen proto, že se tím zase pocvičíš a čtenáře po těch doporučených úpravách taky asi klofneš.

Přeju hodně štěstí 😄
Kancha❤

UZAVŘENO: Recenze 2018/2019Kde žijí příběhy. Začni objevovat