#13 Smrtící temnota

197 11 38
                                    

Autor: radioactive_toad

Recenzent: ainoigih Kancha ❤

Jen na úvod, asi si autor říká, že jsem se na to netěšila, když mi to tak trvalo. Naopak jsem se na to moc těšila a chtěla si to vychutnat se vším všudy. Jenže hudbu nelze poslouchat zároveň se čtením. Původní plán byl, pustit hudbu na tabletu a číst v mobilu, ale tablet tak trochu vypadl ze hry, takže nakonec jsem se rozhodla to konečně přečíst i bez ní.

Tolik k mé omluvě.

Cover

Sice to není nic extra

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Sice to není nic extra... ale hodí se ke knize a název je alespoň čitelný, což není samozřejmostí. Nicméně ten camfrňousek dole v rohu bych buď vynechala a napsala jen jméno autora větším písmem, nebo bych to prostě zvětšila celé. Takhle to jde, ale ve wattpad okně je to jen nějaká bílá linka. Nicméně oceňuji docela uspokojivé rozlišení.

Popis:

K popisu snad jen to, že je tam, že se prázdniny chýlí ke konci, ale podle story nejsou ještě ani v půlce

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

K popisu snad jen to, že je tam, že se prázdniny chýlí ke konci, ale podle story nejsou ještě ani v půlce... jinak bych řekla, že ujde a navnadí.
Bohužel tak nějak slibuje rozřešení nějaké záhady a záhada se sice opravdu vyskytne, ale k rozřešení nějak nedojde a to lehce zklame...

Jak jsem řekla, četla jsem bez hudby, ale na mou obranu, knihy se většinou čtou bez hudby. Takže by se u hororu nemělo spoléhat na strašidelnost hudby, ale spíše na strašidelnost příběhu.

Příběh strašidelný byl, i když nebyl absolutně originální, nicméně to by se dalo prominout. Co se ale nedá prominout, je provedení. Ostatně, kdyby to bylo dobře napsané, možná by z toho i něco bylo. Bohužel není.

Zaprvé, styl psaní u mě vůbec nezpůsobil žádnou emoci. A horory by vždy měly způsobovat emoce, negativní pochopitelně. Tady to ale nebylo. Stejně tak jsem si mohla přečíst kuchařku. Popravdě mě daleko více děsila gramatická stránka věci.

Opět připomínám, že mám já sama ohromný problém s chybami, ale tobě věty kolikrát ani nedávaly smysl.

Zde přikládám ukázky, ale bylo tam toho o mnoho víc, jen mě to už nebavilo všechno fotit a ořezávat. Proto doporučuji opravit nejen tohle, ale také si sehnat betu a korektora, který ti označí všechno.

UZAVŘENO: Recenze 2018/2019Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin