#21 Guilty

120 12 2
                                    

Název: Guilty

Autor: TheSheepLover

Recenzent: Žirafice

Žánr: teen fikce

Délka: 21 kapitol

Cover:

Cover se mi líbí, jen mi tam trochu chybí jméno autora

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Cover se mi líbí, jen mi tam trochu chybí jméno autora.

Anotace:

Udělal jsem hodně špatnejch věcí. Už dávno jsem to přestal počítat. Ale s tím vlakem... to jsme prostě překročili hranici.

A já blbec jsem si to samozřejmě musel uvědomit, až když bylo pozdě.

Anotace krátká a stručná, ale naladí člověka správně.

Příběh:

Příběh je psaný v ich formě a vlastně jde o něco jako úryvky vzpomínek na chyby, které si protagonista vyčítá, přičemž postupně dospívá k té hlavní – s tím vlakem, jak se píše v úvodu. Kapitolky jsou vesměs kratičké a mají nesporný rytmus, který člověka tak nějak nutí skočit na další, a další, a další ... Díky tomu jsem celý příběh tak nějak přečetla jedním dechem.

Jazykově je také velice dobrý, jak gramaticky, tak skladbou vět. Možná ve větě - Ale mně jenom vadí ten způsob, jakým se na mě všichni koukají; s lítostí. - bych nahradila středník buď dvojtečkou, nebo pomlčkou. Ten středník mi tam nějak nesedí.

Všeobecné poznámky:

Drobnost: uschlý kmen jedné rostliny zní divně. Stačilo by suchý kmen třeba.

Jinak vlastně nemám k příběhu výhrady a s klidným srdcem ho doporučuji každému, kdo má chuť na něco krátkého, psychologicky laděného.

Bodové hodnocení: 8/10

Gratuluji, jsi první, kdo dosáhl v našem hodnocení takhle vysoko. Vlastně se otíráš o paty devítce, ale uznej, musím si nechat rezervu, až narazím na nějaký zázrak :D.

UZAVŘENO: Recenze 2018/2019Where stories live. Discover now