#34 Love, Weasel

134 10 2
                                    

Recenzent: CreepyCute06

Název knihy: Love, Weasel

Autor: sarahweasel

Žánr: povídka

Délka: 14 kapitol + prolog a epilog - dokončeno

Cover (hodnotí LeelaCZ):

Cover je celkem hezký, jednoduchý

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Cover je celkem hezký, jednoduchý. Možná by ten pruh mohl mít stejný odstín jako obloha a citát by byl lepší trochu kratší, ale jinak hezká práce.

Popis:

„Všechno to začalo tebou a tebou to taky skončilo. Po tobě mi zůstaly jen slzy, zaprášené fotky a tisíce tříštících se vzpomínek..."

Přestože to někdy moc bolí, jednou musí skončit i ta nejromantičtější. Lara Weasel to chápe moc dobře, protože právě ona zažila to nejtragičtější zakončení, které jen mohla ona a Dean zažít:

Rozdělila je smrt...

Už z popisu můžu říct, že knížka bude dojemná a bude o nešťastné lásce. Je z něj cítit lehká dávka napětí a záhadnosti, což čtenáře většinou navnadí, aby si knížku přečetl. Velké plus za to, že tam nemáš žádné pravopisné chyby. Nesnáším, když je hned v popisu 10 hrubek a 15 překlepů. Pamatujte si: popis a cover jsou vizitkou celé knížky, jakmile je špatný cover, popis nebo dokonce oboje najednou, knížka na tom hodně strádá. Na tomto popisu bych nic moc neměnila.

Příběh:

Kapitoly jsou krátké a jsou psány v přímé řeči, což se moc často nevidí. Celá knížka je o tom, jak se mladá dívka vypořádává se smrtí svého milého, kterého srazilo auto. Chodí k jeho hrobu a vypráví mu o svých pocitech a o tom, co se teď děje v jejím životě. Na rozdíl od coveru, v příběhu jsem našla pár chybiček, ale opravdu jen málo a většina z nich byla v interpunkci, ve které, přiznávám, taky trochu plavu. Knížka má jen 16 kapitol včetně prologu a epilogu, takže je velmi krátká a hodně založená na emocích. Je škoda, že jsem si k postavám nedokázala vybudovat žádný citový vztah a na knížku pravděpodobně brzy zapomenu. Doporučila bych ji jako oddechovou knížku, která by vám mohla zvednout náladu a citlivější lidé by si k postavám a celému příběhu mohli vytvořit lepší vztah, než já, protože já nejsem úplně nejcitlivější člověk.

Hodnocení: 7/10

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 20, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

UZAVŘENO: Recenze 2018/2019Where stories live. Discover now