ona bak itaat et bana bak tövbe çek

2.6K 273 278
                                    

Bölüm ismini cucumis ile konuşurken buldum saniapqp başlık çok ben abi sğsslsk

* Değinmek istediğim cidden önemli bir konu var :

Şimdi çoğunluk, kitabın 2.'sinin olmasını istedi. Ve eğer ben bunu bir seri yapacaksam, bir ismi olmalı. Örneğin : " A serisi- Instagram / A serisi- Twitter
gibi.
Ve eğer ben bu kitabın ikisini yazarsam; üniversite kısmını yazarım. O yüzden, HEP BERABER BU KİTABA BİR SERİ İSMİ BULMALIYIZ. SERİNİN YANINA DAHA SONRA LİSE-ÜNİVERSİTE EKLEYECEĞİM.
LÜTFEN KİTAPLA ALAKALI BİR KELİME BULURSANIZ YAZIN. MESAJDA ATABİLİRSİNİZ. İNGİLİZCE DE OLABİLİR. ❤️ *

Ayrıca, açıklama kısmımda, okurlarımın bana taktığı lakaplar var. Eğer sizde bana lakap takıyorsanız filan, bunu bana yazın. Açıklamamda sizden bahsedeyim. ❤️

Bundan sonraki kaoslar, kavgalar olur. 60 bölümden sonra, isteğe göre 2. kitap gelir. ❤️

\\\\\\\\\\\\\\<>\\\\\\\\\\\\

Hoseok'tan....

Polisler içeri girdiğinde, tam bir kaos ortamı olmuştu. Etrafta bağırışmalar ve birbirine silah doğrultmuş insanların arasında, hele şükür kurtulacağımı düşünmüştüm. Fakat Zack, bana muhteşem bir sürpriz yaparak, rehine seçmişti. Kafama silah namlusunu dayayarak, polislere meydan okuyordu. Birkaç polis Yoongi'nin elini çözüyor, fakat ani bir hareket yapmasın diye önünde duruyorlardı. Dolu gözlerimle, bana ulaşmak için çırpınan sevgilime baktım. O, fazla güzel seviyordu. Zack, silahı kafama biraz vurdurduğunda polisler ellerini, "Sakin ol." dercesine hareket ettiriyorlardı. Tanrım, siz öyle yaptığınızda eminim sakinleşirdi zaten.

"Zack, hayır! ZACK YAPMA!" Yoongi bağırırken, babasını polisler kelepçeleyip götürmüştü bile.

"Zack." diye mırıldandım. Artık ağlıyordum. Birkaç günde hayatıma ve ruh halime sıçmıştı bu adam. Eziyet etmişti bana ve şimdi öldürmek istiyordu. Zack kızarık gözleriyle adeta bir deli gibi gülmeye başladı.

"Seni öldürüp, peşinden geleyim mi gün ışığım?" Kafamı iki yana sallarken, burnumu çektim.
Polis, "Bak, sonradan pişman olacaksın. Şu an, uyuşturucunun etkisindesin," dediğinde sinirle kahkaha attım. Bende iyi değildim.

"Siz aptal mısınız? Uyuşturucu bağımlısı biri bunu nasıl anlasın?"

Polisler, aniden bağırmama şaşırmış fakat kısa sürede toparlanıp, bir şeyler gevelemişlerdi.

"Teslim ol." diyen polis, endişe ile bir bana, bir Zack'e bir de arkamıza bakıyordu. Neler dönüyordu yahu? Yoongi, çok fazla sorun çıkarttığı için onu dışarı çıkarmışlardı.
Polisin adımı mırıldanması ile, ona döndüm.

"Hoseok, sen 3 dediğimde gözlerini kapat ve sakın kıpırdama."
Zack, kafamı silaha daha çok bastırırken kafamı yavaşça salladım. Zack, polisler ateş ettiğinde bağlı olduğum sandalyeyi kaldırıp, kalbime kurşun yememi sağlamazsa, ölmezdim.
Derin nefesler çekerek gözümü kapadım. Ölsem bile en azından aşık olmuştum. Hemde, inanılmaz bir adama aşık olmuştum.
Birkaç saniye sonra, 3 demeyen polisten patlama sesi duydum. Gözlerimi sıkıca kapatıp, vücudumda ağrıyan bir bölge var mı diye bakındım.

"Geçmiş olsun." Zack'in acı dolu inlemeri gemilerle birlikte hızla kaybolurken, ellerimi açan polis mırıldanmıştı.

"O, öld-"

"Hayır, yaraladık." Bileklerimden çözülen ip ile aniden kalkmaya çalıştım. Feci bir baş dönmesiyle, olduğum yerde sallanırken, polislerden birkaçı koluma girmişti.

Instagram : Sope / YoonSeokWhere stories live. Discover now