aşkım bana küsme böyle yapıp beni üzme

1.7K 190 198
                                    

* CEZA VE DJ FUNKİĞĞĞĞĞ FINRIHJNJFENMEJKLGJNFNJVKNLKNHVUI *

* YENİ KİTABI YAYINLADIM!!!! PROFİLİMDEN GİDİP OKUYABİLİRSİNİZ, GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM BEBEKLERİM <3 *

NASILSINIZZZZZ?

SORU : Çok sevdiğiniz, size anlamlı gelen bir cümle, söz ya da kelime var mı, yazın.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Yoongi'den...

''Ahh!'' 

Yapamamanın verdiği sinir ile hızla oturaktan kalkarak cama gittim. Saatlerdir bu boş odada, acılarımla yüzleşiyordum. Ellerim tir tir titrerken, piyanoya yaklaşamıyordum bile. Hoseok'a olan özlemim, onu ağlattığımı bilmek beni daha da yıpratıyordu. Tae'den onun hakkında rapor alıyordum ve tek bırakmamasını sıkı sıkı tembihlemiştim. Sürpriz için böyle küsüp arayı açma gibi bir planım yoktu, fakat birden saçma bir şey için tartışmamız beni yıpratmıştı. İkimizde sinirliydik ve ağzımızdan çıkan şeylere dikkat etmemiştik. Telefonuma gelen bildirim sesiyle bakışlarımı camdan çektim.

Gönderen : Tae

* Uyuttuk seninkini. Ağladı baya. *

Telefonu cebime sıkıştırdıktan sonra yeniden arkama döndüm. Bunu benden çok umutla istemişti ve onu mutlu etmek istiyordum. Bu, bana acı verse bile, onun için yapabilmek istiyordum. Ama önce, o uyurken onu görebilme şansını kaçıramazdım. Hızla salondan çıkıp arabaya binerek Jin'in evine doğru sürmeye başladım. 


^^^


''Hangi odada?'' diyerek montumu salondaki koltuğa bıraktım. 

''Sizin kaldığınız, uyanmasını bekle ve barışın. Sakın sürprize kadar böyle kalmayın.''

Namjoon'a bakarak, ''Böylesi daha iyi.'' dedim. Kolumdan tutup, yukarı çıkmamı engellediğinde hepsi suratıma bakıyordu. 

''Eğer böyle olmazsak, sürekli nereye gideceğimi soracak. Ona ne söyleyebilirim? Böylesi daha iyi. En azından birkaç gün.''

''Yani...'' dedi Tae havaya attığı fındığı yakalamaya çalışarak. ''Mantıklı ama birkaç gün daha boğuşamam onunla, eli ağır aptalın.'' 

Yugyeom, fırsattan istifade ederek, Tae'nin yanına oturmuş, saçlarını okşamıştı.

''Acıyan yerlerini öpeyim, geçsin.''

Tae, dikdörtgen gülümsemesiyle, ''Yaaaa...'' diye mırıldanıp Yugyeom'un yanaklarını sıktı. Saniyeler içinde yüzü düz bir hale büründükten sonra fındıklardan birini, Yugyeom'un kafasına attı.

''Götüm acıyor, gel öp.''

''Ya Hoseok buna daha çok kırılırsa Yoongi?'' dedi Jimin endişe ile. Jimin, en insani olanlarından olduğu için, onunla konuşmak daha mantıklı geliyordu.

''Evet ama ona yalan söyleyemem Jimin.''

Daha fazla oyalanmadan yukarı çıkarak geçen gece kaldığımız geniş odaya girdim.

Geniş yatağın beyaz çarşafında, kırmızı saçları ve esmere yakın teniyle enfes görünüyordu. Niye sürekli güzeldi ki? Yatağın kenarına yumuşakça oturduktan sonra, yastığa sarılan pürüzsüz ellerine hafifçe dokundum önce. Böyle bir güzelliği kırıp ağlattığım için, Tanrı tarafından cezalandırılmalıydım. Buğulanan gözlerimi birkaç kere kırpıştırdıktan sonra elimi kırmızı tutamlara götürdüm. Ona doğru eğilerek, bir günde özlediğim kokusunu içime çektiğimde, ciğerlerimin sızısını hissedebiliyordum. Sahi, birkaç gün dayanabilecek miydim onsuz? 

Instagram : Sope / YoonSeokWhere stories live. Discover now