Hamarat bir Yoongi her Yoongi'den iyidir

2.9K 263 530
                                    

*Hayley Kiyoko dinleyin. Çünkü o kadın efsanedir. Nokta.*

* 5K olduk. Şaşkınım hala çok hızlı olduk.*

* Bugün LGS'ye giren birkaç okuyucuma rastladım. Onlara birkaç şey söylemeliyim : Bu sınav sizin sadece akademik yükselişinizi belirliyor. Evet meslek seçiminiz için önemli. Ama kötü geçmişse, yapabileceğiniz tek şey önünüze bakmaktır. İyi şeyler başarmak için, en iyi liselerde okumanız gerekmiyor. İyi bir insan olmadıktan sonra, iyi bir öğrenci veya meslek sahibi olmanın anlamı yoktur. Daima sizinleyim. ❤️ *

\\\\\\\\\\\\\<>\\\\\\\\\\\\\

Hoseok'tan....

"O kimyon değil meleğim, kekik o."

Yüzümü buruştururken, Yoongi görmeden elime diğer kavanozu aldım. Parmağımı şıklatarak kocaman bir gülümseme yerleştirdim yüzüme.

"Doğru bildin! Ben seni denemiştim zaten, bakayım biliyor musun diye."

Yoongi, birkaç saniye aralık ağzıyla bana bakarken kavanozu önüne koydum. Elimle çenesini ittirdim.

"Kapat ağzını sevgilim. Bir şey girecek ağzına."

Okurlarım : Sen gireceksen olur Hoşik

Yoongi, kavanozdan aldığı baharatı yemeğe serpiştirip bana geri uzattı.

"Geri koyar mısın şunu?"

Dolaba güzelce yerleştirdiğime emin olarak, geri onun yanına geldim.

"Masayı hazırlasak iyi olacak."

Çekmeceden çatal ve kaşıkları çıkartıp, tabakları alarak salona götürdüm. Bizim için fazlasıyla büyük olan masanın en başına yerleştirdim.

Kısa sürede hiç konuşmada masayı hazırlamıştım. Yoongi ise bu sırada tabaklara yemeği koymuştu. Sonunda masaya otururken, kahvaltıdan bu yana ne kadar acıktığımı şu an anlıyordum.

"Ne kadar hamarat bir sevgilim var! Tadı çok güzel yemeğin!" Yoongi 'Biliyorum.' der gibi bakarak yemeğini yemeye devam ediyordu.

"Çok şanslısın he sen." diye mırıldandı çatalındaki yemeği ağzına götürmeden önce.

"Niye?"

Kim bilir ne diyecekti? Yine kendisiyle ilgili bir konuda övünecek, sonra da, 'Beni kaçırma bak sakın.' diyeceğini tahmin edebiliyordum.

"Hamaratım, aynı zamanda çok becerikliyim. Beni kaçırma bak he."

"Egolu." diye homurdanarak suyumdan bir yudum aldım. Yemeğimi cidden hızlı bitirmiştim galiba. Tabağı kaldırıp geri salona döndüm. Yoongi yemeğinin son kaşığını yerken, ben de fazlalıkları mutfağa götürüyordum.

~

"Ne izleyelim?"

Omuz silkerek DVD'lere bakmaya devam ettim. İlgimi çeken hiçbir şey yoktu.

"Oyun oynasak?"

Yoongi, ondan hiç beklemediğim bir şekilde, "Playstation!" diye bağırıp, televizyon ünitesinin dolaplarını karıştırmaya başladı. Dizlerini halıya yaslayıp, eğilerek dolapta oyun arayan sevgilim ne kadar masum olsa da, durduğu pozisyon öyle değildi. Tişörtü sıyrılıyor, siyah iç çamaşırı ve beyaz teni biraz gözüküyordu. Şimdi, doğruya doğru, poposu çok şekilliydi.

Instagram : Sope / YoonSeokМесто, где живут истории. Откройте их для себя