gider ayak şunları barıştırayım dedim yanlışlıkla seviştirdim ( M )

1.8K 193 267
                                    

*BÖLÜM İSMİ EKPJFUIHROIUHUIRHGJR *

* ÇOK DÜŞÜNDÜM VE BİR KARAR VERDİM

BU KİTABI BİTİRECEK VE İKİNCİYİ YAZMAYACAĞIM. ÇÜNKÜ CİDDEN OLMAYACAK GİBİ. ÜZÜLMEYİ HEMEN BIRAKIN, ÇÜNKÜ ÇİFT SOPE OLDUKTAN SONRA HER KONU GÜZEL OLUYOR. 

BUNA HEP ÖZEL BÖLÜMLER ATACAĞIM SİZİN İÇİN. <3 

AMA ÇOK GÜZEL BİR ÇİFT OLACAĞINA İNANDIĞIM YENİ KİTABIMA GEÇEBİLİRSİNİZ

SİZİ SEVİYORUM <3

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Yoongi'den...

 Arabadan inerek, Jin'in ziline bastım. Hoseok ile konuşmamın zamanı gelmişti, çünkü bugün doğum günüydü ve akşam ona yapacağım sürpriz için her şeyi hazırlamıştım. Kapıyı açan Jimin, burnuna sokulu peçete ve boynuna doladığı mendillerle, bana bakarken şaşkınca ona bakıyordum. 

''Hoşgeldin Min Göt Yoongi. Bizde sevgilinle ağlama seansı yapıyorduk.'' 

İçeri girerken, ''Hadi Hoseok'u anladım da, sen nasıl ağladın.'' dedim.

Omuz silkerek, ''Zekiyim.'' dedi. 

''Jungkook'a dedimki, küselim de ağlayayım ama akşam barışalım...O da kabul etti.'' 

Kafamı salladım, ''Zekisin baya.'' Jimin gururla gülerken onu geride bırakarak odaya doğru çıktım. Hoseok'un hıçkırıkları, kalbimde yankı yaparken yavaşça kapıyı araladım.

''Jimin git barışın Kook'la, ben tek başıma devam ederim.''

''Sen de devam etmesen?'' dedim içeri girerken. Hoseok gözlerini bana çevirdiğinde kızarmış gözlerine bakmaya utanıyordum. Onu ağlatmak, benim içimde nelere denk geliyordu, bilmiyordunuz.

''Yoongi...'' diye mırıldandığı kısık sesiyle. Odanın kapısını kapatarak yavaş adımlarla ona yürüdüm. Yataktan kalkarak üstüme atladığında, kollarımı sıkıca beline sardım. Kafasını boynuma gömerken yükselen ağlama sesleriyle gözlerimin buğulandığını hissettim. Kokusu burnumu sızlatırken, saçlarına bir öpücük kondurdum. Kafasını boynumdan çektiğinde, onu yatağa oturtarak, kendim de hemen yanına oturdum. 

''Meleğim...'' dedim gözyaşlarını silerken. 

''Gelmedin, Yoongi. Seni bekledim ama gelmedin.''  dedi yüzünü yere eğerken. Sözleri canımı yakıyordu, nereden başlamam gerektiğini de bilmiyordum ya. 

''Sevgilim, gelmez olur muyum? Uyurken saçlarını terlememen için geriye atan, pikeyi üşümemen için üstüne örten kimdi sandın? Geldim, geldim ama, biraz ayrı kalmalıydık. Bizim için çabaladım, çalıştım. Seni kırdım, çok sevdiğim kalbini çok kırdım meleğim, affet.'' dedim alnını alnıma yaslarken. Hoseok elini boynuma doladı.

''Sen de beni affet, Yoongi. Ben de seni kırdım.'' 

Elimi yanağına yerleştirirken, dudaklarımızı özlemle birleştirdim. Hoseok, ihtiyaçla bana karşılık verirken boynumdaki kollarını sıkılaştırmış, beni kendine çekmişti. Benim narin öpücüklerime tezatla, beni hızlı ve sertçe öperken, birden omzumdan tutarak beni yatağa yatırarak karnıma oturdu. Dudaklarımdan ayrıldığında, sırıtarak ona baktım.

''Meleğim, seni seviyorum...Ama hayır, pozisyon benim için oldukça önemli.'' 

Boynumu öpen Hoseok kahkahalarıyla doğrulmuş, ellerini göğsümde gezdirmişti.

Instagram : Sope / YoonSeokWhere stories live. Discover now