miyularımla romantik anlar🥺🥺🥺

885 64 19
                                    

lüütfen bu yazıyı okuyun, zaten uzun olmayacak söz veriyorum🥺🥺🥺

👉🏻👈🏻nasıl başlasam bilemedim, uzun süredir bu fice girmiyordum bile.

Her şey çok garip, sizinle ilk bölümlerden beri olan bağımızı dün yaşanmış gibi görüyorum. Gerçekten her biriniz bana öyle güzel şeyler yaşattınız ki, günün birinde bu kadar güzel insanla tanışacağımı bilemezdim.

🥺🥺Gözyaşlarım pıt pıt akıyor ve belki herkes değil ama çoğunuz hala benim miyu'msunuz🥺🥺

Kalbiniz kadar güzel yıllar yaşamanız, içinizdeki tüm dertleri paylaşıp azaltacağınız, bol sevgi dolu, kimsenin incinmediği, ve gözyaşlarımızın sadece mızmızlık ve mutluluktan aktığı yıllar yaşamamızı istiyor ve diliyorum.

👉🏻👈🏻daima umut dolu ve sevecen hallerinizi, birbirimize duyduğumuz o sonsuz mükemmel güven, sevgi ve saygıyı lütfen benim kadar siz de hatırlayın.

ıhmmm

Miyu'larım dahil, beni okuyan okumayan, tanıyan tanımayan heeeeerkese mutlu yıllar dilemek istiyorum🥺 veee beni tanımayan biri bu notu görürse; umarım tanışırız🥰🥰🥰
Sizlere aşığım, çok fazla ve bu sevgimden kalbişim bir gün patlayacak. Hepinizin yanağını öpmek mümkün olmasa da, siz bu yazıyı okurken ben sizin kalbişinizi öptüm bile👉🏻👈🏻🙈🙈🙈🙈

Daima kalbiniz gibi güzel kalın, iyi hissedin ve unutmayın ki mesaj kutum, panom ve kalbişim daima size açık. Ben hala sizin Baş Miyu'nuzum.

daha minnoş, sevecen ve mümkünse bol pembiş bir yıl geçirelim💞💞💞💞🍼🍼🍼🍼🐾🐾🐾🐾🥰🥰🙈🙈

Instagram : Sope / YoonSeokHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin