biliyorum özlediniz bu tayfayı..size hediyem olsun

1.6K 160 147
                                    

MERHABAAAA.....

ÖNCE BİR ŞEY SÖYLEYİP BÖLÜME GEÇECEĞİM : SEME HOSEOK KİTABI İSTEYEN TAYFA VARDI BURADA...ALTER EGO'YU BELKİ OKUMUYORSUNUZDUR DİYE YAZMAK İSTEDİM.

SEME HOSEOK OLAN BİR KİTAP YAYINLADIM. PROFİLİMDEN GİDİP OKUYABİLİRİSİNİZ...

VEEEEEEE

YENİ BİR KİTAP YAYINLADIM BUGÜN. BİR OKURUM BENDEN MİSTİK BİR KİTAP İSTEMİŞTİ VE BEN DE KIRMAK İSTEMEDİM. UMARIM BECERİRİM. *

*KİTAP : KALAMİSAR

SİZİ SEVİYORUM HADİ BAKALIM...

///////////////////////////////////////////////////////////

Hoseok'tan...

''Bu nasıl sevgilim?'' dedim elimdeki küçük bebek elbisesini gösterirken. Yoongi elimdeki etekli küçük elbiseye bakarken, şu an onun üstünde hayal ettiğine emindim.

''Bilmem, tatlı duruyor. Bence bunu da alalım.''

Şokla Yoongi'ye baktım. ''Sevgilim, tatlı demek ağzına çok yakıştı.'' Yoongi kıkırdayarak boş reyonda göz gezdirdi. Elini belime sararak, burnunu burnuma sürttüğünde derin bir nefes aldım. Daha dün bu adamı yiyip bitirmeme rağmen ona tepkisiz kalmıyordum.

''Sana da bazı kelimeler çok yakışıyor meleğim..'' Gülümseyip yerimde kıpırdandım..

''Ne mesela?''

''Dün duyduklarım mesela..'' dedikten sonra sırıtarak dudağıma öpücük konduran Yoongi'ye baktım. Gülümseyerek dudaklarımı birbirine bastırdım. Yoongi yanağıma öpücük kondurarak benden uzaklaştı. Sepete elimdeki elbiseyi de koyunca artık hazırdık. Kasaya doğru ilerlerken, Yoongi poşetleri eline aldı.

''Umarım o küçük velet beğenir bunları.''

''Kuzenine velet deme sevgilim.''

*Okurların Sope'un bebeği hayalleri, hızla uzaklaşır*

Yoongi göz devirerek kadına teşekkür ettikten sonra elimi tutarak mağazadan çıktı. Yanında ilerlerken boynumdaki kolyeye dokunma ihtiyacı hissettim. Gün içinde bunu sıkça yapıyordum. Resmen yüzük artık boynumdan elime terfi etmek istiyordu. Üniversite 3. sınıftık ve Yoongi, bir yıl daha bekleyip temizce yapalım diyordu. Ben ise, bu konuda tamamen Yoongi'ye güveniyordum. Yoongi'nin teyzesin ona fazla yakındı ve ailem ile tanışmışlardı. Bu geçen iki sene de, Namjoon ve Jin nişanlanmış, Kook ve Jimin ailesini ikna etmiş, Yugyeom ve Tae sevgili olmuştu. Tabii Yugyeom epey zorlanmıştı..Yoongi ve ben ise her geçen gün daha çok sevmek dışında bir şey yapmamıştık. Arabaya binerek Yoongi'nin kucağıma koyduğu poşetleri arkaya bıraktım.

''Ne düşündün öyle güzelim?''

''Aklım hala dünde..'' dedim sıkıntı ile. Yoongi'nin kahkahasıyla ona döndüm.

''Sevgilim ilk gecemiz bile değ-''

''Yahu o değil!'' Yoongi demek istediğim şeyi anladığında, ''Hee..'' diye mırıldandı. Dün sabah Tae ve Yugyeom tartışmıştı ve Tae asla haksızım diyemiyordu, fakat öyleydi. Bu sefer Yugyeom'da alttan almamıştı ve kavga etmişlerdi.

''Barışır onlar, kedi köpek gibiler.''

Yoongi kıkırdayarak, ''Ya da köpek kedi değil de kaplan ve orangutan.''

Kıkırdayarak kemerimi taktım. ''Ayıp yahu.''

''Bir daha yahu dersen seni öperim.'' Gülümseyerek Yoongi'ye döndüm. Yüzümü ona yaklaştırarak, ''Yahu.'' dedim. Yoongi dudaklarını burnuma bastırdığında kaşlarımı çattım.

''Arabayı kirletmeye gerek yok.''

Ağzım şokla aralanırken gözlerim de aynı oranda büyüyordu. ''Of Yoongi.'' Yüzümü asarak camdan bakmaya başladım. Utandırmasını sevmiyordum ve o hep bunu yapıyordu.

^^^^

"Hadi in güzelim."
Kafamı sallayarak arabadan indim ve arka kapıyı açarak poşetleri elime aldım. Yoongi'nin teyzesi bizi kapıda beklerken, küçük kuzeni Olly, koşturarak Yoongi'nin kucağına atlamıştı bile. Ah, ona bebek çok yakışıyordu.

"Hoşgeldiniz tatlım."

Teyzesi bana sıkıca sarılırken karşılık verdim.
"Olly?"

Ona seslenerek poşetleri elimde sallamam ile Yoongi'den ayrılan kız bana doğru koştu.

"Sevgilim, çocuğu kandırdın."

"Kandıramazsın demedin ama?"

Yoongi sırıtarak dilini dudağında gezdirdi.

"Yine yaramazlaştın."

Öksürerek Olly ve teyzesini gösterdiğimde, Olly kıyafetlere bakıyor teyzesi ise ima ile gülüyordu. İçeri doğru girdikten sonra koltuğa oturdum. Buraya defalarca kez gelmiştik ve artık ailem gibilerdi.

"Ee, nasılsınız? Nasıl gidiyor okul?"

"İyiyiz teyze, aynı işte."

"Siz nasılsınız?" dedim Olly'yi kucağıma alırken. Elbiseyi ona giydirmemi istiyor ve kollarımda çırpınıyordu. Gülümseyerek koltuğa onu yatırdım. Yoongi ve teyzesi konuşurken, yavaşça elbiseyi kollarından çıkardım. Olly sevinçle bağırıyor ve ellerini çırpıyordu.

Yoongi çalan telefonunu açarak, "Ne var Tae?" diye homurdandı. Gülümseyerek pembeler içerisindeki Olly'yi kucağıma oturttum.

"Evet Olly'nin sesi.." dedi eliyle onun saçını okşarken.
Oflayarak hoparlöre almasıyla Tae'nin Olly aşkını hatırlayınca gülümsedim.

"OLLYYY!" diye bağıran Tae ile Olly çığlık atarak telefona atıldı.

"Amcacığım, ne yapıyorsun? Dikkat et bak Hoseok'lara.."

Kaşlarını çatarak Tae'nin sözünü bitirmesini bekledim.

"Onlar her yerde sevişme potansiyeline sahip."

"OHA!" Yoongi öksürükleri arasında homurdanırken, kafamı iki yana sallayarak elimle alnıma vurdum. Keşke lafını bitirmesine izin vermeseydim.

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

*Kısa oldu ama : ( *

*yetişirse akşam alter ego atarım

Instagram : Sope / YoonSeokWhere stories live. Discover now