onlar yapsın düğün hazırlığı Tae yapsın zurna pazarlığı

1.5K 156 142
                                    



❤️

İyi okumalar

*Artık bölüm başlıklarımda daha ne kadar saçmalayabilirim bilmiyorum JOEJNDJKN*

*Uzun ara sonrası sizi bölüm yağmuruna tutacağım her kitaptaa!*

*Kıyamıyorum size, bu kitap ilk göz ağrım ve hepiniz bunu ayrı bir seviyorsunuz biliyorum...O yüzden bu özel bölümlerin ardı arkası kesilmeyecek!*

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Hoseok'tan....

''Ya Tae, ne saçmalıyorsun? Sivas düğünü yapmayacak çocuklar.'' Tae Jungkook'un suratına broşürü fırlattı.

''Oğlum yöresel düğünün neresi kötü?'' Jimin ve ben bahsettikleri şeyleri anlamadığımızdan sessizce kavgalarını izliyorduk. Salonda düğün için mekan bakıyorduk ve bu grupla ne kadar sakin bir işlem olduğunu eminim tahmin edebiliyorsunuzdur.

''Oldu Tae, sonra da zeybek oynarlar.''

''Zeybek Sivas'ta mı oynanır lan mal!'' Tae elindeki broşürü bu sefer masaya fırlattı. Jimin sessizce, ''Nasıl biliyorsunuz böyle şeyleri?'' diye mırıldanınca Jungkook'un çatık kaşları düzeldi. Gülümseyerek elini Jimin'in saçlarına yerleştirdi.

''Sevgilim, kültürleri öğrenmeyi seviyoruz.''

''Dedi kültürsüz piç.'' Tae ima ile Jungkook'a bakarak homurdanınca Jungkook tekrar kaşlarını çatsa da ses etmedi. Bu sefer ben araya girdim.

''Ulan ne diyorsunuz kaç saattir? Kendi aramızda kağıda imza atacağız. Uzatmayın şöyle. Ayrıca nerede olacağı kesin bile değil.''

Kırmızı saçlarımı geriye iterken Yoongi'nin bir an önce teyzesinden dönmesini istiyordum. Kuzeninin oyuncakları bizde kalmıştı ve onları bırakmaya gitmişti. Kuzeni biraz nazı bir tipti. Elimdeki dergiyi ortadaki sehpaya bırakarak kafamı arkaya yasladım. Yugyeom adeta bir tekerlek gibi salona yuvarlanarak giriş yaptığında, şokla doğruldum.

''Buraya halı mı konur lan?'' Tae hemen kalkıp sevgilisinin yanına gidince göz devirdim. Şimdi yine saçma iletişimlerine maruz kalacaktım.

''Aşkım iyi misin?''

''Yok ya, çıktı galiba.'' Yugyeom yalandan acı içinde kıvranırken, Tae eliyle Yugyeom'un saçını okşadı.

''Sevgilim..'' dedi mırıltı ile. Herkes onları dinlerken gelecek cümleyi tahmin ediyordu. Yugyeom mayışarak güzel cümleyi beklerken umutsuzca kafamı salladım.

''Sokayım mı götüne ayağını?'' Yugyeom sinirle Tae'yi saçından çekiştirip yerde sürüklerken Tae, birden Yugyeom'un bacağını ısırmaya başlamıştı. Yugyeom acı içinde bağırdığı halde, salonda saçından sürüklediği Tae ile dolanıyordu.

''Orospu çocuğu!'' Tae acı içinde küfrederken artık alıştığımız görüntülerine bir şey demiyorduk. Her çiftin kendine has özellikleri olurdu ve bu iki odundan ancak böyle bir şey çıkıyordu.

''AHH! ACITTIN LAN GÖT!'' Yugyeom acımasızca kahkaha atarak Tae'yi yerde süründürmeye devam ederken, Tae hala söyleniyordu.

''Bir daha nah sana bir yerlerimi açarım!''

Bir anda kulaklarımıza dolan tehdit ile, Yugyeom acele ile Tae'yi kucağına aldı. Tae iinmek için çırpınırken koltuğa oturup saç diplerini ovaladı.

''Hadi şaka yaptım de aşkım.'' Tae omuz silkerken, Yugyeom son dediği şeyden vazgeçirmek için saçını okşuyordu. Tae hala naz yaptığında, Yugyeom yalancı bir kızgınlık ile eliyle Tae'nin kafasına hafifçe vurdu.

''Şaka desene göt!'' Tae'nin canını asla acıtmayacağını bildiğimizden bu kadar rahat davranabiliyorduk zaten. Tae ve Yugyeom böyle olayları ile eğlenirdi genelde. Ve birbirlerine göt demeyi sebepsizce çok severlerdi. Tae gülecek gibi olsa da, kendini toparlamış ve omuz silkmişti.

''Gel odada seni azıcık azdırayım şaka diye bağırırsın sen.'' Yugyeom Tae kucağında giderken ben hala son dediğine kahkaha atıyordum. Jimin utanırken, Jungkook ve ben hunharca gülüyor, hatta yeniden taklidini yapıp gülüyorduk. Kapıdan gelen anahtar sesiyle, bakışımı içeri giren sevgilime çevirdim. Hızla ayağa kalktım.

''Tek kalmıştım ya! Nerede kaldın sevgilim?''

''Teyzem oyaladı biraz güzelim.'' Elini belime koyup dudaklarını boynuma bastırırken, anahtarını küçük sehpaya fırlattı. Salona doğru gittik.

''Tae ve Yugyeom ner-''

''YUGYEOM!'' Tae'nin çığlığı ile Yoongi dudaklarını birbirine bastırmış ve gözlerini kapatmıştı.

''Yine evimde sevişiyorlar değil mi?'' Yüzümü buruşturarak kafa salladım. Yoongi bundan hoşlanmıyordu pek. Jimin ve Jungkook sessizce salondan ayrılırken, onların da odalarında sevişeceklerini anlayan Yoongi başını koltuğa yasladı.

''Neden evimize hepsi için bir oda yaptırdık Hoseok? Taşınalım mı?''

Kıkırdayıp geriye yaslanan bedenine baktım. Kucağına doğru tırmanarak, bacaklarımı beline attım.

''Sevgilim boşver.'' diyerek onu yatıştırmaya çalışırken, boynuna bastırdığım dudakları ile, kafamı burnuna yaklaştırdı. Derin bir nefes aldığını hissetmemle gülümseyip kafamı göğsüne yasladım. Yoongi eliyle belimi okşamaya başladı.

''Hem istersen..'' diyip kafamı kaldırdım. Burnumu yanağına değdirerek dudaklarına küçük bir öpücük bıraktım.

''Biz de odamıza gidebiliriz.'' Yoongi söylediğim şeyle sırıtarak dudaklarını yaladıktan sonra, dudaklarımı öptü.

''Çok muhteşem bir teklif Bay Jung...Fakat, şu kerataların senin hakim olamadığın sesini duymalarını istemiyorum.'' Kahkaha atarak sarı saçlarında elimi gezdirdim. ''Hem..'' dedi homurdandı.

''Hani sen evlenene kadar benimle birlikte olmayacaktın, artistlik yapıyordun..'' Kaşlarım çatarak dilimi damağıma vurdurdum. Çıkan 'tch tch' sesiyle birlikte işaret parmağımı iki yana salladım.

''Ben sadece konuşurum, asla icraat olmaz bende. Sevişmem derim ama, sevişirim.'' Yoongi kahkaha atarak daha çok yayıldı koltukta.

''Kıracağım o kemiklerini.'' Yoongi'ye şüpheyle bakmaya başladım. Bu oyuncu tavırlarım hoşuna gidiyor olmalıydı. Gülümsemesi bir an olsun sönmemişti.

''Yatakta mı?'' Yalancı bir endişe ile sorduğum soruyla kahkaha atarak başını salladı.

''Sarılarak diyecektim ama, senin aklın fikrin yatakta.''

''Şey!'' diye heyecanla bağırdım. ''Ben yatakta sarılmaktan bahsetmiştim zaten.'' Yoongi tekrar kahkaha attığında gülümsedim. Onu en çok güldürebilen insan olmayı seviyordum. Onu mutlu eden insan olmayı seviyordum. Onun sevdiği insan olmayı daha çok seviyordum. Kollarımı boynuna dolayarak dudağımı kulağının biraz aşağısına bastırdım. Aldığım kokusu ciğerlerime dolarken yine hiçbir işimi halledemeden mayışmıştım. Uzun bir süre öyle kalmamızla gözlerim yavaşça kapanmıştı...


/////////////////////////////////////////////

* Düğün özel bölümü galiba yazmayacağım kendime güvenmiyorum yazamam bence*

* umarım sevmişsinizdir *

* sizi kocaman SEVİYORUM!!! KOCAMAAAAAANNNNN*

Instagram : Sope / YoonSeokWhere stories live. Discover now