-52-

5.7K 425 232
                                    

Heyyo, ben geldim!

Uzun bir süre yoktum, biri demiş öldü

Şimdi desinler panda geri döndü öcxmvçöcnçbcv

Sınavdan sonra kafamı toparlayıp yazamadım açıkçası, beklettiğim için üzgünüm...

Bu arada Doğaç'ı değiştirdim o yüzden 30. ve 31. bölümde ufak değişiklikler var ama çok önemsiz yani dsşlfkşfdlgd

Multide Doğaç var kızlarrrrrr

Yeni gelenler hoş geldiler :*

İyi mi okumalar?

***

Evin önünde beklerken yanımdan geçen insanların bana olan bakışlarının farkındaydım. Üç ay kadar eve uğramamıştım ve anladığım kadarıyla geri dönmem hoşlarına gitmemişti...

Birazdan Yağız'ın arabasına bindiğimde arkamdan neler konuşulacağını tahmin etmek zor değildi. Onlara göre annem neyse ben de oydum. Ah bir de oğullarının bana nasıl baktıklarını bilseydiler keşke... Ama tüm suç benimdi, çünkü kimin kızı olacağımı seçememiştim.

Aptallar.

İnsan ailesini seçemezdi ama kim olduğunu kendisi seçerdi ve ben kesinlikle annem gibi değildim. Pek masum sayılmazdım ama en azından kuytuda köşede evli adamlarla işi pişirmiyordum.

Yağız'ın arabasını gördüğümde plaj çantamı yerden kaldırıp koluma astım ve yaslandığım bina duvarından uzaklaştım. Arabanın içinde Alp'in de olduğunu görmemle istemsizce iç geçirdim. Fazla yakışıyorlardı...

Araba tam önünde durduğunda gülümseyerek arka kapıyı açarken, duyduğum sesle kaşlarım çatıldı.

"Şuna bak, bu annesini de geçmiş. İki adamla birden fingirdiyor." Çantamı içeride bir yere yerleştirdikten sonra her zamanki gibi duymazdan gelerek arabaya bindim. Onlara laf anlatamayacağımı uzun zaman önce öğrenmiştim ve açıkçası ne düşündükleri zerre umrumda değildi.

Ben susmadıkça daha kötülerini söylüyorlardı. Tepki vermemden zevk alıyorlardı, susmamın onları içten içe kudurttuğuna neredeyse emindim. Neredeyse...

 Sadece bunu arkadaşlarımın duymamasını isterdim.

Arkadaşlarım?

"Teyze sen de gel grup yapalım." Yağız Alp'in omzuna sert bir yumruk atarken ben duyduğum şeyin etkisiyle kocaman açılmış gözlerimle ona bakıyordum. Bunu cidden söylemiş miydi?

 Teyzenin suratı kırmızıdan mora doğru yol alırken elimde olmadan kıkırdadım. Hak etmişti doğrusu.

"Uğraşmasana elin koca karısıyla."

"Asıl o bizimle uğraşmasın amına koyayım. Nefret ediyorum böyle saçma sapan her şeye burnunu sokan insanlardan. Sana ne yarramın başı?"

"Lan it, arkada kız var düzgün konuş." Alp başını hafifçe bana çevirip baktığında omuz silkip konuştum.

"Sorun değil, ben alışığım. Hadi Melisa'yı almaya gidelim." Yağız arabayı tekrar çalıştırırken Alp bana doğru dönüp konuşmaya başladı.

"Bu hıyar da gel diye tutturdu bugün. Aşık sanırım."

"Uydurma."

"Sen sus, biz Gülçin'le konuşuyoruz. Ne diyordum güzelim?"

BİLİNMEYEN HAYATLAR (texting)Where stories live. Discover now