44.

4.1K 152 4
                                    

Ik geniet, ik geniet zoals ik nooit eerder had gedaan. Ik geniet van het bos en de verse lucht die mijn longen vult, ik heb mijn vrijheid weer terug. Op dit moment lijkt het leven perfect, ik voel mij eindelijk weer een keer gelukkig. De wind waait door mijn haren, ik ruik de verse geuren in het bos zoals ik dat nooit eerder had gedaan. Al het geluk van de wereld lijkt vandaag aan mijn kant te staan. Ik ren nu al voor uren, ik was bang dat Caleb mij zou volgen maar tot nu toe is er geen spoor van hem te bekennen. Dat stelt me ergens teleur, ik had ergens wel verwacht dat hij me zou gaan zoeken. Maar dat bewijst maar weer dat hij niet van mij houd, ik had dit ergens al van mijlen ver zien aankomen. Maar toch doet het mij pijn, hij is immers mijn mate. En een mate hoort zielsveel van zijn partner te houden, maar dat doet Caleb overduidelijk niet. Mijn benen zijn inmiddels uitgeput en mijn hoofd barst van de koppijn door het overdenken, kortom het is tijd voor een welverdiende pauze. Ik laat mij rustig neervallen in het zachte gras en sluit genietend mijn ogen, iets wat ik nooit had moeten doen.


Pov: Caleb.

Ik besluit om May een zelfgemaakte wrap te brengen, niet dat ik goed ben in koken. Ik had al moeite met deze wrap terwijl Jace zei dat het makkelijk te maken was, dat was dus niet het geval. Maar Jace zei wel vaker dat iets simpel was om te koken, hij kan het zelf super goed waardoor hij vaak vergeet dat niet iedereen dat geluk heeft. Ik heb spijt van de afgelopen weken, ik heb May slecht behandeld besefte ik mij na het gesprek met Jace. Ik zal haar alles moeten vertellen, en dan zal ze mijn kleine Luna worden. Ik zal haar laten voelen wat echte liefde is, ik zal haar alles geven wat ik in mij heb. Ik besefte gisteravond dat ze elke keer alleen in mijn slaapkamer zit, ik heb haar daar elke keer alleen gelaten terwijl ik mijn alpha taken uitvoerde. Ik heb daar behoorlijk veel spijt van, want ik besef mij inmiddels ook wel dat dat niet de juiste manier is om je mate te behandelen. Ik had haar in mijn armen moeten trekken vanaf de eerste dag, ik had haar moeten vertellen hoe mooi ze is. Want geloof me ik vind haar werkelijk waar adembenemend, elke keer weer als ik haar zie wil ik haar in bed trekken en haar liefde laten voelen. Ze is het mooiste schepsel dat ik in mijn hele leven heb gezien, en dan overdrijf ik niet. Is dit wat mensen liefde noemen, hou ik van haar? Ik weet het echter niet, ik ben niet goed in lief hebben. 

Ik ben enkel goed in moorden, dat is mijn specialiteit. Hoewel ik daar soms ook wel in door draai, ik had May haar ouders nooit mogen vermoorden. Maar iets in mij knapte die dag, Jace en ik hadden research gedaan naar May haar pack en kwamen er toen achter dat ze die niet meer had. Haar bloedeigen ouders hadden haar verbannen, toen ik daar achter kwam werd het zwart voor mijn ogen. Ik kon niet meer helder denken, en toen kwam ik met het plan om haar ouders uit te moorden. Ze moesten boeten voor het bannen van mijn mate, Jace probeerde mij nog over te halen om dat plan niet uit te voeren. Maar mijn besluit stond al vast, ik zou naar hun pack toe gaan en zou ze vermoorden. En dat is wat ik deed, ik ging naar hun pack en maakte vervolgens een deal met haar ouders. In ruil voor de naam van hun dochter zouden ze hun leven houden, wat hun echter niet wisten was dat ik hun alsnog zou gaan vermoorden. Ze hadden mij gesmeekt om het niet te doen, maar ik deed het toch. Ik weet niet meer waarom ik dat een goed idee vond, het enige wat ik weet is dat ik mijn mate wou beschermen. May, mijn kleine Luna.

It HurtsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu