14. BÖLÜM

35.4K 1.8K 97
                                    


Size de gecenin bir yarısı defalarca bildirim geldi mi 😭
Zalım wattpad çoştu arkadaşlar. Herkese keyifli dakikalar 💕💕

Onur genel kurul toplantısı için hazırlattığı menüyü bir kez daha kontrol etti. Önce toplantı arkasında da yemek olacaktı.

Toplantı için gelen hissedarları ev sahibi olarak teker teker karşıladı. Gözünde ki şişlik inmiş ancak kaşında ki yara kabak gibi ortadaydı.

Nimet hanım ilk defa oğlunu böyle görüyordu. Çok fazla üstelememişti ne olduğuyla ilgili. Bunun için yeri ve zamanı olmadığını çok iyi biliyordu. Oğlunun kolay kolay kontrolden çıkmayacağının da farkındaydı. Meseleyi daha sonra konuşmak üzere ertelemişti.

Bütün hissedarlar geldiğinde Oğuz'un başkanlığında toplantı başladı. Onur son zamanlarda olduğu gibi yine hiç bir şeye odaklanamamış ve hiç bir şey dinlememişti.

Dört saat süren toplantı işkence gibi gelmişti. Arada sırada eli kaşına gidiyor gergince dokunan parmakları bir gün öncesini hatırladıkça daha da geriliyordu.

Toplantının sonunda hazırlanan yemekler masalara servise başladı. Genel anlamda başarılı bir şekilde toplantıyı yöneten Oğuz da ailede ki yerini aldı. Yorgunluğu yüzünden okunmasına rağmen neşeli duruyordu.

Birbirinden güzel tabaklar gelip geçerken sıra tatlı servisindeydi.

Balım servis sehpasına dizelenen tabaklarla odaya girdiğinde Onur göz ucuyla bir bakış attı. Dünkü tartışmadan sonra hiç konuşmamışlardı. Akşam taksiyle ayrıldığını görmüş sabah da evinin önüne gidip ona gözükmeden beklemişti.

Apartmandan çıkan Balım hiç tereddüt etmeden kapının önünde bekleyen taksiye bindiğinde söylediklerinde ne kadar ciddi olduğunu ancak fark edebilmişti Onur.

Bu durumun kendisi için bir yükten ibaret olması gerekirken şimdi neden böyle huzursuz olduğuna bir anlam veremiyordu.

***

Tatlı servisinde hiç uğramak istemediği masaya sıra geldiğinde tabağını yerine koyarken Onur'un kaşına baktı Balım. Ve içi bir suçluluk duygusuyla doldu.

"En nihayetinde her şey benim yüzümden oldu..."

Ya adam söylediği gibi intikam falan almaya kalkarsa. Balım böyle bir ihtimali düşünmek bile istemiyordu.

Onur'la aynı masada oturan kadınlardan en yaşlı olanı çatalıyla tatlısından bir miktar alıp tadına baktı. Aynı anda da beğenmiş tavırlarla Balım'a döndü.

"Ellerine sağlık kızım. Ne kadar lezzetli bir tatlı. Onurcum yeni pasta şefin bu hanım kızımız galiba."

"Evet anne. Balım Hanım kadromuza yeni katıldı."

Onur elinden geldiğince normal davranmaya çalışıyordu.

"Çok memnun oldum. Onurcum arada sırada hanım kızımızın tatlısından Pazar kahvaltılarımıza da getir bu güzellikten mahrum kalmayalım. Haksız mıyım Hamdi bey?"

Hamdi bey onaylarcasına başını salladı.

"Güzel olmuş kızım. Eline sağlık. Bilirsin hanım ben tatlıya hayır diyemem. Soruyu yanlış kişiye sordun."

Masada gülüşmeler yükselirken Nimet Hanım odağını hiç değiştirmedi. Afiyet olsun dedikten sonra masadan ayrılan Balım'ın arkasından konuşmasını sürdürdü.

"Maşallah nasılda güzel. Allah bana da böyle güzel bir gelin nasip etsin."

Onur neredeyse boğazına takılan tatlıyla beraber bir öksürük kırizine girecekti. Nimet Sultan gene formundaydı. En iyisi duymazlıktan gelmek olurdu.

BİR DİLİM AŞKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin