16 BÖLÜM

36.6K 1.8K 118
                                    

                Semra sıkıntıyla nefesini bıraktı. Şoför koltuğunda oturan Tolga gözünü yola dikmiş tek kelime etmiyordu. Neye bu kadar kızdığını anlamıyordu Semra. Onur beyin aralarında ki ilişkiyi öğrenmesine mi yoksa ona haber vermeden gece kulübüne gitmesine mi?

Ağzını açacak oldu. Sonra bir anda vaz geçti. İlk konuşanın, kavga edeceklerse kavgayı başlatanın o olmasını istiyordu.

Zaten Balım'a da bir açıklama borcu vardı. Onur beyi neden böyle davrandığı hakkında artık net bir fikri vardı.

"Balım'a fena halde abayı yakmış. Yüz bulamadıkça bana sarıyor."

Aralarında ki devamlı yükselen gerilime başka bir anlam veremiyordu Semra. Patronunu ilk defa böyle görüyordu. İşiyle kafasını bozmuş durumda olan adam kaç gündür imza bekleyen evraklarına bakmamıştı bile. "Her reddedilişinde böyle çirkinleşecekse işimiz zor." diye düşündü Semra.

Ve sonra yarım saattir ağzını bıçak açmayan sevgilisine baktı göz ucuyla. İlişkileri Tolga restoranda işe başladıktan kısa bir süre sonra başlamıştı. Yaklaşık bir yıldır beraberdiler.

Çok direnmişti Semra kendisini kaptırmamak için. Ancak bütün çabaları boşunaydı. Patronunun bu durumdan çok hoşlanmayacağını bildikleri için gizli tutma kararı almışlardı. Öğrenilmesin diye sürekli gizli görüşürlerken düşünmeden edemedi Semra.

"Bu adam nasıl haberdar oldu?"

"Beğendin mi yaptığını?"

Düşüncelerini bölen Tolganın sorusuyla kaşları çatıldı.

"Ben ne yapmışım?"

Cevap vermek yerine gaza biraz daha yüklendi Tolga. Semra ister istemez hız göstergesine bakarken kendisini tutan emniyet kemerine elleriyle sarıldı.

"Tolga yavaşlar mısın?"

Tolganın duyduğu ya da umursadığı yoktu. Aynı şekilde devam ediyordu. Emniyet kemerini sıkan parmaklarında beyaz boğumlar oluşmaya başlamıştı.

Aklı bir anıya gitti Semra'nın.

17 yaşında babasının arabasını kaçırdığı bir gece kuzenleriyle çılgınlık peşindeydi. Ancak bu gençlik hevesi kötü sonuçlanmıştı. Büyük bir kaza yapmışlar ve Semra bir yıl boyunca tekerlekli sandalyeden kalkamamıştı. Olaydan sonra uzun süre her hangi bir araca binememişti.

Bütün bunları bildiği halde hala gaza basan Tolga kalbinin derinlerinde bir acıya sebep oldu.

"Sana dur dedim. Korkuyorum."

Tolganın durmadığını gördüğünde büyük bir çığlık koptu dudaklarından.

Tolga kaşlarını çatarak direksiyonu ani bir hamleyle sağa kırdı. Ve hızla frene bastı. Kendini durmaya hazırlayan Semra biraz öne savrulmakla kurtuldu.

Hemen emniyet kemerini çözüp kendini arabadan aşağıya attı. Topuklu ayakları yeri döverken hızla uzaklaşıyordu. Arkasından koşan Tolga'nın sesini duymuyordu bile.

Tolga kolunu tutunca geriye doğru savruldu. Hışımla kolunu adamın ellerinden kurtarırken bağırdığının farkında bile değildi.

BİR DİLİM AŞKDonde viven las historias. Descúbrelo ahora