- 1 -

8.6K 174 41
                                    

POV Jason

Mijn vrienden en ik zitten aan de bar ergens middenin de grote stad. Ik heb aardig wat shotjes op en mijn wereld draait aardig wat rondjes. Ik heb vanavond al drie meiden meegenomen de wc's in, als je begrijpt wat ik bedoel. Ja, die meiden kunnen niet meer zo goed lopen na hun neukbeurt van de enige echte Jason Bennett.

Na nog aardig wat shotjes en drankjes, loop ik met mijn vrienden naar huis. Het was me een nachtje wel. We hebben chicks gefixt en ik heb mijn pleziertjes voor vandaag wel weer gehad. We zijn een beetje aan het dollen. We dagen en lachen elkaar uit.

Zo springt Jordy in de fontein als hem dat wordt opgedragen en Daan is expres in de hondenpoep gaan staan. Ja, de uitdagingen gaan soms wat ver.

We lopen langs een weeshuis, ik krijg hier telkens kippenvel van. Ik weet wat zich hier heeft afgespeeld en wik er absoluut niet meer aan herinnerd worden. Jordy, mijn beste vriend, daagde mij voor de grap uit om een kind te adopteren. Ik vraag of hij het meent en hij na even na te denken, knikt hij toch. Zonder te twijfelen liep ik het gebouw naar binnen, om drie uur 's nachts. Geen uitdaging gaat mij te ver.

"Hallo, ik ben hier om een kind te adopteren."

Badboy's Kid [Part 1]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu