- 43 -

4.8K 129 19
                                    

POV Jason

Luke en ik lopen de speelgoedwinkel uit. Hij wou zo graag een race auto. Ik wou hem eerst tijdens kerst geven, maar aangezien Luke misschien wordt weggenomen, moet ik het nu wel geven. Dan heeft hij nog een aandenken aan mij.

"Open?" Ik pak de te grote doos van hem over en vertel hem dag hij pas open mag als we thuis zijn. Hij loopt stampvoetend voor me uit en probeert me daarmee over te halen, maar ik trap er niet in. "Mama!"

"Nee Luke, mama vindt ook dat je moet wachten met openmaken." Maar voor ik het weet zie ik Luke een kledingwinkel inrennen. "Luke! Hier blijven!" Ook ik ren de winkel in.

Dan valt mijn mond open. Emily draagt een blauw jurkje. Haar benen komen mooi uit en ook haar taille ziet er geweldig uit. "Die moet je kopen."

"Wat doen jullie hier?" Vraagt ze me dan lachend. "Ik, wij," stamel ik, "je bent zo mooi." Ik druk een snelle kus op haar lippen. Ze giechelt even en schudt dan haar hoofd. "Nee, hij is veel te duur."

"Als jij hem niet koopt, doe ik het hoor." Ze loopt lachend de paskamer weer in. "Nee, dat doe je niet."

Ondertussen komen haar vrienden bij mij staan. "Jason, als je haar hart breekt, breken wij jouw arm." Ik moet mijn best doen om niet in de lach te schieten. Ik breek hun hele lichaam alleen al door ze aan te kijken. Emily heeft echt aparte vrienden.

"Dat zal niet nodig zijn." Ondertussen scannen mijn ogen de winkel af naar Luke. Hij staat te een gesprek te houden met een paspop. Soms is het maar een raar ventje. "Zullen we weer gaan?" Vraagt Emily als ze met de jurk over haar arm richting het rekje loopt waar ze de jurk ophangt. De anderen knikken als antwoord.

Ze geeft me een kus op mijn wang. "Ik ben voor het avondeten thuis."

In mijn ooghoek zie ik dat de medewerkster van de winkel het jurkje eraf pakt om hem terug te hangen.

"Tot vanavond." Haar roze lippen landen nog een keer kort op die van mij. "Veel plezier." Is het enige wat ik nog tegen haar zeg.

"Sorry mevrouw, mag ik die jurk hebben?"

Badboy's Kid [Part 1]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu