- 22 -

5.3K 147 7
                                    

POV Emily

Als we alle dozen naar binnen hebben gebracht, gaan we aan de tafel zitten met Luke. "Mama lief. Mama vroem. Auto!"

Ik begin te lachen en loop weer richting de kast met spelletjes. Ik pak er een aantal autootjes uit en leg ze neer op tafel. "We gaan toch niet echt met die autootjes spelen?" Vraagt Jason aan mij. "Jawel."

"Dat ga ik echt niet doen." Zegt hij vastbesloten. "Oké." Zeg ik hem, ik pak een autootje en rijd ermee richting Luke. "Mama boem!"

Tegen mijn zin in pakt hij toch een autootje vast. "Papa draak whaaa." Luke wijst naar de tattoo op Jason's hand. "Ja dat is een draak."

Dan rijdt hij met het autootje tegen Jason's arm aan. "De draak komt je pakken hoor!" Roept Jason dan ineens. Hij rent achter het vluchtende jongetje aan en grijpt hem dan vast.

"Ik heb je gevangen! Nu ben je van mij!" Roept Jason als hij Luke ondersteboven hangt. Lachend kijk ik naar de twee die een band aan het scheppen zijn. "Mama help!" Roept Luke terwijl hij zich los probeert te maken van Jason. Ik ren op de twee jongens af en ook ik probeer Luke te bevrijden uit de greep van Jason.

Als ik Luke bevrijdt heb, pakt Jason ook mij vast en kan ik nergens heen. Ik sta met mijn rug tegen zijn buik en hij heeft zijn handen om me heen geslagen. "Mama redden!" Roept Luke als hij op ons afgerend komt met een auto in zijn handen.

"Nee, mama is van mij!" Roept Jason lachend. Hij begint me te kietelen waardoor ik hard begin te lachen. "Mama kan niet tegen kietelen, Luke. Help me." Roep ik in paniek.

Ik krijg zwakke knieën en zak in elkaar van het lachen. "Stop ik moet plassen!" Gil ik uit. "Jason!" Lach ik uit. Hij pakt me bij mijn bovenarmen vast en trekt me omhoog waardoor onze gezichten weer erg dicht bij elkaar zijn.

Zijn lippen, die ogen.

Zijn ene hand glijdt vanaf mijn armen naar mijn rug en stopt op mijn kont. Zijn andere hand ligt nog steeds op mijn bovenarm. Ik staar in zijn ogen. Ze zijn helderblauw, net als die van Luke. Luke had zijn bloedeigen zoon kunnen zijn. Ik schud mijn hoofd als zijn lippen dichterbij die van mij komen en draai me snel uit zijn greep.

"Ik ben vrij!" Roep ik als ik een paar centimeter bij Jason vandaan gerend ben. "Kom Luke, snel!" Samen rennen we de kamer uit. Weg bij Jason.

"Ik krijg jullie wel!"

Badboy's Kid [Part 1]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu