- 41 -

4.8K 135 3
                                    

POV Jason

"Hey." Ik hoor haar zachte stem achter me. Ik sta op en druk meteen een kus op haar lippen. "Als dat Jason zijn chick niet is." Zegt één van mijn vrienden. "Heel leuk, man." Ik neem weer plaats op mijn stoel en trek Emily op mijn schoot.

"Dus wat gaan wij vanmiddag eens doen Nadat die Jeugdzorg langs is geweest?" Ik schuif haar haar aan de kant en zet een kusje in haar nek. "Eigenlijk heb ik al afgesproken met een paar vriendinnen."

"Met wie?" Haar blik kijkt mij verbaasd aan. Mag ik geen interesse hebben in mijn vriendin's dag? En met wie ze omgaat?

"Oh gewoon, met Luna, Brian, Suzanne en Jackie." Ik knik. Wie zijn dat in hemelsnaam? Ik heb nog nooit van ze gehoord. "Je kan wel met ons mee als je wil?"

"Nee, nee, ga maar een gezellige dag houden met de meiden. Ik ga wel iets met Luke doen." Een zachte 'oké' klinkt uit haar mond. Kort daarna klinkt de bel, haar zachte lippen op die van mij. "Tot vanavond."

Na school is er inderdaad iemand van Jeugdzorg langs geweest. Ze liep met een kladblok door het huis en zei bijna niets tegen ons. Mijn moeder en ik lopen zenuwachtig achter haar aan terwijl ze ons huis inspecteert.

"Het huis is verzorgd, je hebt je ouders die je helpen, een vriendin waarmee je hem opvoed en je hebt een goed inkomen. Luke ziet er gezond en vooral gelukkig uit, dus wat mij betreft mag hij hier blijven." Mijn moeder geeft me meteen een knuffel.

"Dank u wel." Zeg ik de vrouw van Jeugdzorg.

Volgens haar is er dus geen reden om hem bij ons weg te halen.

Dat is één zorg minder.

Badboy's Kid [Part 1]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu