- 14 -

5.3K 157 11
                                    

POV Emily

Jason en ik zitten in zijn auto. Het is duidelijk een dure auto en er is geen vuiltje op te zien. Hij is er blijkbaar heel zuinig op.

Ik staar wat ongemakkelijk naar buiten totdat ik een leuk liedje op de radio hoor. Ik draai het volume iets harder en zing dan zachtjes mee. "You say you love me, I say you crazy. We're nothing more than friends."

"Hey, ik wou je nog bedanken voor gisteravond." Zegt Jason dan plotseling. Ik zeg dat ik het erg leuk vond en dat Luke echt een hele lieve jongen is. "Ja, dat is hij zeker."

Jason zet de muziek weer iets zachter en kijkt me dan voor een seconden aan voordat hij zich weer op de weg richt. "Vertel tegen niemand dat dit gebeurt is, goed? Het ligt nogal ingewikkeld." Ik knik en vertel hem dat dit ons geheimpje blijft. Dan zet hij de muziek weer harder.

"Haven't I made it obvious? Haven't I made it clear?" Zing ik maar weer mee om de ongemakkelijke stilte niet op te laten vallen. "Want me to spell it out for you? F-R-I-E-N-D-S." Ook Jason zingt heel zachtjes mee waarop ik hem verbaasd aankijk.

"Wat? Ik ken het liedje ook, hoor." Zegt hij lachend. Ik lach en durf nu eindelijk iets harder te zingen dan net, maar Jason heeft niet meer meegezongen vanaf dat moment.

We komen samen aan op school en iedereen kijkt naar ons. "Ze draagt zijn shirt." Hoor ik een meisje zeggen. Ik kijk Jason met grote ogen aan en vertel wat ik zojuist hoorde. "Ze zijn gewoon jaloers omdat mijn shirt je ontzettend sexy staat." Fluistert Jason dan in mijn oor. Ik draai met mijn ogen en loop dan de andere kant op.

"Ik bel je nog wel!" Roept hij me na. "Of niet!" Roep ik terug terwijl ik hem een knipoog geef.

"Wat is er gebeurd tussen Jason en jou?" Vraagt Suzanne aan mij als we elkaar tegenkomen bij de kluisjes. Ik vraag wat ze bedoeld en kijk haar daarbij vragend aan. "Je bent bij hem blijven slapen." Zegt ze dan enthousiast. "Geen zorgen er is niets gebeurd." Dan kijkt ze me nog verbaasder aan. "Niets gebeurd? Wat deed je dan in hemelsnaam bij Jason?" Ik pak een paar boeken uit mijn kluisje. "Ik kan het niet uitleggen."

Als ik Jason tegenkom in de gangen fluiten zijn vrienden naar me. "Hey Emily, is Jason echt zo goed in bed?" Vraagt één van zijn vrienden. Jason kijkt hem meteen boos aan en fluistert dan iets in zijn oor. "Oh, sorry." Zegt hij meteen.

Jason knipoogt naar me en loopt dan verder.

Badboy's Kid [Part 1]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu