- 34 -

5K 136 21
                                    

POV Jason

"Er staat daar een groepje jongens van school." Ik wijs naar de grote eikenboom een paar meter bij ons vandaan.

"Oh, het wordt nu dus echt officieel." Zegt ze blozend. "Ja, ik wou weten of je hier mee door wilt gaan, anders moeten we het nu stoppen."

"Ik wil niet stoppen." Fluistert ze als ze haar handen in mijn nek legt. Ik krijg een warm gevoel in mijn buik, iets wat ik al lang niet meer gevoeld heb.

Ze trekt me aan mijn kraag naar haar toe en drukt dan haar lippen op die van mij. Heel behendig pak ik haar bij kont vast en knijp er zachtjes in. Ze zoent geweldig.

"Zijn dat Jason en Emily?" Hoor ik één van de jongens aan een ander vragen. "Ik geloof van wel man."

"Film dit." Hoor ik ze zeggen. Dit is natuurlijk groot nieuws voor nerds als hen.

Ik haal mijn lippen van die van Emily, maar ik wil ze weer terugplaatsen. Ik wil haar weer proeven, haar voelen en van haar genieten. "Papa!" Roept Luke die dan aan mijn broek trekt.

"Kom mee." Zeg ik Emily. Ik pak haar hand en trek haar achter me aan naar de jongens bij de boom.

De jongens zijn verstijfd als we bij hen aankomen, doodsbang. "Film dit maar." De jongen houdt trillend zijn telefoon omhoog.

"Emily en ik zijn een stelletje. Sterker nog, we hebben samen een zoontje geadopteerd, hij heet Luke." Zeg ik lachend naar het jongetje.

Even twijfel ik of ik het moet zeggen, hiermee kan ik alles verpesten wat Emily en ik hebben. Als we dan al wat hebben. Ik hoop dat we wat hebben, naast onze neppe relatie, ze heeft me namelijk de afgelopen dagen erg gelukkig gemaakt en ze doet haar best er niet eens voor. Alleen haar aanwezigheid al maakt me blij. Ben ik verliefd op Emily?

Ik ben verliefd op Emily

Badboy's Kid [Part 1]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu