- 45 -

4.7K 131 14
                                    

POV Emily

Monika, Jason's moeder, trekt me meteen in een knuffel en barst in tranen uit. "Oh God, dank je wel."

"Hey." Jason staat voor me en ik sla meteen mijn armen om zijn nek. Mijn hoofd leg ik op zijn borst en de tranen rollen nu over mijn wangen. "Dank je wel." Zegt hij voor hij een kus bovenop mijn hoofd drukt.

"Mama papa!" Ook Luke klimt op het hekje en probeert ons te knuffelen. "Ik denk dat Luke vanavond mag bepalen wat we gaan eten." Hoor ik Monika zeggen. "Goed idee." Voegt Lars eraan toe.

"Frietjes!" Hij vouwt zijn handen samen en kijkt ons met een pruillip aan. "Goed, vanavond eten we frietjes."

"Met een frikandel?" Vraagt hij hopend op een ja. "Met een frikandel, kleine." Jason tikt hem op en geeft hem een kus op zijn wang. "Papa houdt van jou."

"Jij ook lief. Mama ook lief." Jason trekt nu ook mij dicht tegen hem aan. "Ja mama is zeker lief."

Als we van plan zijn weg te gaan, zie ik dat er een blond meisje, waarschijnlijk van onze leeftijd, op ons af komt lopen.

"Jason?" Vraagt ze. Jason draait zich om en voor ik het weet valt hij mijn kant op. In een reflex grijp ik hem vast en laat hem voorzichtig op de grond liggen. Jason is zojuist flauwgevallen.

"Het spijt me." Het meisje rent in pure paniek de zaal uit. Ik wil achter haar aanrennen, maar Monika pakt mijn hand vast. "Hij heeft je nodig."

"Haal medische hulp erbij! Snel!" Roept de rechter.

Badboy's Kid [Part 1]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu